Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bigi, eliyeşil, hakkında, melisa

Melisa Eliyeşil Hakkında Bigi

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Melisa Eliyeşil Hakkında Bigi

Melisa Eliyeşil Kimdir

Melisa Eliyeşil Hayatı

Melisa Eliyeşil'in Çocukluğu Kolombiya ve Türkiye arasında geçti

Melisa Eliyeşil Kendini şöyle anlatıyor Çok dilli ve çok kültürlü bir aileden geldiğim için dünyanın değişik yerlerinde eğitimimi tamamlamak zor olmadı Bu da karakterimin oluşmasında büyük rol oynadı ayrıca bundan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum Yani, dünya yüzünde kaç kişi, ben iki ayrı dünyadan geldim ve bu dünyalarda Garcia Marquez ve Orhan Pamuk, Botero ve Komet, Shakira ve Tarkan, tropikler ve Boğaz başlıkları bir arada toplanıyor’diyebilir ki? Tabii bunun yanında da, İspanyolca’nın ruhunun ve Türkçe’nin zenginliğinin getirdiği karışımı eklemeden geçemeyeceğim

Melisa Eliyeşil Cemiyet hayatının popüler isimlerinden, dünyaca ünlü en eski yazım gereçleri markasının yaratıcısı Faber-Castell ailesine gelin gidiyorEliyeşil ailesi, geçtiğimiz günlerde Almanya’ya giderek damat adayı Charles von Faber-Castell ile tanıştı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com