Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ekin, kimdir, türkmen

Ekin Türkmen Kimdir

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ekin Türkmen Kimdir

Ekin Türkmen

Ekin Türkmen Hayatı

Ekin Türkmen 22 Ağustos 1984 İzmirde dünyaya geldiaslen Nevşehir'in kozaklı ilçesi kanlıca kasabasındanHaliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu

Best Model`le katılan Ekin Türkmen Osman Sınav`la tanıştırıldı Ekin Türkmen`e oyunculuk teklifini yaptı Ekin Türkmen bu teklifi kabul ederek ilk olarak Ekmek Teknesi`nde yer aldı

2009 yılında Küçük Kadınlar dizisinde rol alan Ekin Türkmen,diziden ayrılarak Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles kentinde, UCLA'da (Kaliforniya Üniversitesi, Los Angeles) ingilizce eğitimi aldı Son olarak "Karakol" dizin'de ve "Anadolu Kartallari filmin'de yer aldı

Ekin Türkmen Dizileri

2002 Ekmek Teknesi Songül

2005 Acı Hayat Özlem

Nefes Nefese Binnur

2007 Kısmetim Otel Serra

Menekşe ile Halil Zeynep

2008 Küçük Kadınlar Elif

2010 Adanalı Pamuk

2011 KARAKOL Songül

2011 Bir Kadin Tanıdım

Ekin Türkmen Fotoğrafları

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com