Muse Feeling Good Şarkı Sözleri |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muse Feeling Good Şarkı SözleriMuse Feeling Good Şarkı Sözü Muse Feeling Good Şarkı Sözleri Muse Feeling Good Şarkı Sözü Türkçe Çevirisi Birds flying high you know how I feel Yüksekten uçan kuşlar nasıl hissettiğimi siz biliyorsunuz Sun in the sky you know how I feel Gökyüzündeki güneş nasıl hissettiğimi sen biliyorsun Reeds driftin' on by you know how I feel Sürüklenen kamışlar nasıl hissettiğimi siz biliyorsunuz It's a new dawn Bu yeni bir şafak It's a new day Bu yeni bir gün It's a new life Bu yeni bir hayat For me Benim için And I'm feeling good Ve iyi hissediyorum Fish in the sea you know how I feel Denizdeki balık nasıl hissettiğimi sen biliyorsun River running free you know how I feel Özgür akan nehir nasıl hissettiğimi sen biliyorsun Blossom in the tree you know how I feel Ağaçtaki çiçek nasıl hissettiğimi sen biliyorsun It's a new dawn Bu yeni bir şafak It's a new day Bu yeni bir gün It's a new life Bu yeni bir hayat For me Benim için And I'm feeling good Ve iyi hissediyorum Dragonfly out in the sun you know what I mean, don't you know Güneşin etrafındaki kızböceği ne demek istediğimi anlıyorsun, değil mi Butterflies all havin' fun you know what I mean Eğlenen bütün kelebekler ne demek istediğimi siz biliyorsunuz Sleep in peace when the day is done Gün bittiğinde huzur içinde uyu And this old world is a new world Ve bu yaşlı dünya yeni bir dünya And a bold world Ve cesur bir dünya For me Benim için Stars when you shine you know how I feel Yıldızlar parladığınızda nasıl hissettiğimi siz biliyorsunuz Scent of the pine you know how I feel Çamın kokusu nasıl hissettiğimi sen biliyorsun Oh freedom is mine Oh özgürlük benim And I know how I feel Ve nasıl hissettiğimi biliyorum It's a new dawn Bu yeni bir şafak It's a new day Bu yeni bir gün It's a new life Bu yeni bir hayat For me Benim için And I'm feeling good Ve iyi hissediyorum |
|