Sevgili İçin Etkileyici Aşk Şiirler |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgili İçin Etkileyici Aşk ŞiirlerGİZLİ BAKIŞLAR Bir bakış ki açıyor gönül muammasını, İki sevdalı kalbin en gizli yarasını, Bir bakış ki kudreti hiç bir lisanda yoktur, Bir bakış ki bazen şifa, bazen zehirli oktur Bir bakış, bir aşığa neler anlatır, Bir bakış, bir aşığı saatlerce ağlatır Bir bakış, bir aşığı aşkından emin eder, Seven insanlar daima gözleriyle yemin eder… Faruk Nafiz Çamlıbel SENİ YAŞAMAK Seni her özlediğimde sevgilim, Gökyüzüne bakıyorum; Göğün mavisinde gözlerini görüyorum çünkü Seni her özlediğimde bir tanem, Denizlere bakıyorum Ufuğa bakınca mucizeni görüyorum çünkü Seni her özlediğimde bir tanem, Kuşlara bakıyorum O kanatlardaki özgürlüğünü görüyorum çünkü Ve aşkım, seni her özlediğimde, Adında isyan ediyorum Seni özlemek istemiyorum ben, Ben seni yaşamak istiyorum, Seni her özlediğimde sana bakmak istiyorum Ve seni sende görmek sadece Behçet Necatigil Aşk Okudum Aşk Dokudum Ben bu gönül tezgahinda Ask dokudum, ask okudum Erenlerin dergahinda Ask okudum, ask dokudum Her güçlügü bile bile Göznuruyla, sabir ile Yumak, yumak, çile çile Ask dokudum, ask okudum Bir ömür yana yakila Yazdigim sigmaz akla Acimadim kirkdört yila Ask okudum, ask dokudum Sevgi insanligin özü Odur aydinlatan bizi Hak yolunda oldum terzi Ask dokudum, ask okudum Günahindan, sevabindan İçtim ask sarabindan Ulularin kitabindan Ask okudum ask dokudum Ümit Yaşar Oğuzcan AŞK Aşk kaçmaktan çok kovalamayı sever, Görmekten çok özlemeyi, Dokunmaktan çok düşlemeyi, Ve aşk öyle haindir ki, Nerde imkansız varsa onu sever… Özdemir Asaf |
|