![]() |
1 Kıtalık Cumhuriyet Şiiri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 1 Kıtalık Cumhuriyet Şiiri1 Kıtalık Cumhuriyet Şiirleri Cumhuriyet Şiirleri 1 Kıtalık Cumhuriyet Bayramı Bayraklarla donatalım, Yurdun her bir yanını, Kutlu olsun herkese, Cumhuriyet Bayramı **** Hep bir yürek olalım, Unutmadan yarını, Kutlu olsun herkese, Cumhuriyet Bayramı ![]() Kutlu Olsun Türkiye Olanca gücümüzle Haykırırız sevinçle Cumhuriyet bayramın Kutlu olsun Türkiye **** Atatürk’ten bizlere Ne güzel bir hediye Cumhuriyet bayramın Kutlu olsun Türkiye **** Cumhuriyet Olmasaydı cumhuriyet, Ne yapardı bu millet ![]() Özgürlüğün tadında, Hayat olmazdı elbet ![]() **** Gönülden söylüyorum, Atamı çok seviyorum, Her 29 Ekim’de, O’nu çok özlüyorum ![]() Savaşçı Söze dair her şey söylenmiş ama yine de çözüm bulunamamışsa kılıçlar çekilir, sonrası savaş demektir ![]() Savaş açlık, zulüm ve ölüm mutluluk getirmez biliyorum ![]() Cumhuriyet Sevinci Cumhuriyet sevinci Sardı bütün vatanı, İyi bilelim gençler Çok özeldir anlamı ![]() **** Duysun bütün dünya Bu mutlu günümüzde, Sen rahat uyu atam Gençlik senin izinde ![]() |
![]() |
![]() |
|