![]() |
Ağlamak Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlamak ŞiirleriAğlamak İle İlgili Şiirler AĞLAMAK Ağlamak Unutmak kadar kolaydır inan Sevin ağlayabiliyorsan Sevin ağlıyorsan Gül ağlayabiliyorum diye Gül ağlıyorum ağlıyorum diye Sana birşey yapamam Ağlayamıyorsan Özdemir Asaf -------------------------------- AĞLAMA Ağlama, gözleri kızarmış çocuk! Tek damla yaşın düşmesin yere ![]() Bak, tek güzelliğimiz yokluk, Sana bir öğüt; ağlama boş yere ![]() Ne olursa olsun hiçbir şey değmez, Senin bir damla gözyaşına ![]() Ağlayana kimse boyun eğmez ![]() Kimse bakmaz kimsenin yaşına ![]() Ne kadar kötülük, pislik varsa; Sen herşeyi tertemiz öğren ![]() Eğer yüzüne gözyaşı yağarsa; Seni garip sanır her gören ![]() Ağlama sakın çocuk, ağlama! Korkmayana zarar gelmez, bunu bil ![]() Sevgini hep söyle, sakın saklama ![]() Aklından korkuyu, gözünden yaşı sil ![]() Ahmet Hamdi Tanpınar ----------------------------------- AĞLADIM Dün gece uzun uzun Seni andım ağladım ![]() Sonu yok yolumuzun Ona yandım ağladım ![]() Kim bilir acımızı Bu yasak aşkımızı O eski şarkımızı Çaldım-çaldım ağladım! ![]() ![]() Dolaştım sokaklarda Ağaran şafaklarda Seni senden uzakta Sardım sardım ağladım İmrendim sevenlere Sarılıp gidenlere Elele gezenlere Baktım baktım ağladım Benimsin bende değil Ellerim sende değil Yanmamak elde değil Yandım yandım ağladım ![]() Tuza bastım yaramı Aşkla açtım aramı Sensiz son sigaramı Yaktım yaktım ağladım ![]() Ahmet Selçuk İlkan |
![]() |
![]() |
|