![]() |
Ugun Fiyata En İyi Cep Telefonu Modelleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ugun Fiyata En İyi Cep Telefonu ModelleriUcuz Fiyata En İyi Cep Telefonları Akıllı cebe ve hatta Google'ın işletim sistemi Android'e sahip bir cebe sahip olmak için 1 ![]() ![]() ![]() İşte daha uyğun fiyata alabileceğiniz cep telefonları özellikleri ve fiyatları; Motorola Motoluxe Profil: Motoluxe, listemizde büyük ekranı ve iyi kamerasıyla dikkat çeken ceplerden ![]() Özellikleri: 4 ![]() ![]() İşletim sistemi: Android 2 ![]() Fiyatı: 750 TL Motorola Defy Mini Profil: Dayanıklılığıyla dikkat çeken küçük bir Android'li ![]() Özellikleri: 2 ![]() ![]() İşletim sistemi: Android 2 ![]() Fiyatı: 500 TL Sony Ericsson Xperia X10 Mini Profil: X10 Mini, dokunmatik telefonların dev boyutlarda olmasının gerekmediğini ispatlıyor ![]() Özellikleri: 2 ![]() ![]() İşletim sistemi: Android 2 ![]() Fiyatı: 620 TL HTC ChaCha Profil: Sosyal ağ özellikleri ve iyi QWERTY klavyesi ile dikkat çekiyor ![]() Özellikleri: 2 ![]() ![]() İşletim sistemi: Android 2 ![]() ![]() Fiyatı: 500 TL Samsung Galaxy Gio S5660 Profil: Galaxy Gio, uzun pil ömrü ve iyi akustiği ile dikkat çekiyor ![]() Özellikleri: 3 ![]() ![]() ![]() İşletim sistemi: Android 2 ![]() Fiyatı: 450 TL Samsung Galaxy Ace S5380i Profil: Küçük boyutlu bu Android, avucunuzun içine sığıyor ve eğlenceyi parmaklarınızın ucuna getiriyor ![]() Özellikleri: 3 ![]() ![]() İşletim sistemi: Android 2 ![]() Fiyatı: 580 TL Nokia 500 Profil: Nokia 500, güçlü işlemcisi ve 3 ![]() ![]() Özellikleri: 3 ![]() ![]() İşletim sistemi: Symbian Fiyatı: 610 TL Sony Ericsson Mix Walkman Profil: Sony'nin Karaoke modlu Walkman cebi ![]() Özellikler: 3 inç dokunmatik ekran, Karaoke işlevli Walkman çalıcısı, WLAN, EDGE, 3 ![]() ![]() İşletim sistemi: Standart Fiyatı: 417 TL Huawei U8230 Profil: Piyasadaki ucuz Android'li telefonlardan ![]() ![]() Özellikleri: 3 ![]() ![]() ![]() İşletim sistemi: Android 2 ![]() Fiyatı: 439 TL Samsung S8530 Wave II 2GB Profil: Samsung'un Bada işletim sistemiye çalışan yeni Wave'i, oldukça akıcı bir biçimde çalışıyor ![]() Özellikleri: 3 ![]() ![]() İşletim sistemi: Bada Fiyatı: 650 TL Nokia E72 Profil: Mesajlaşmayı sevenlere QWERTY klavyeli, hızlı bir cep Özellikleri: 2 ![]() ![]() İşletim sistemi: Symbian Fiyatı: 640 TL Blackberry Curve 9300 Profil: Mütevazı özelliklere sahip cep, ses kontrol tuşlarıyla dikkat çekiyor ![]() Özellikleri: 3 ![]() ![]() İşletim sistemi: BlackBerry OS v5 ![]() Fiyatı: 560 TL HTC Wildfire S Profil: Telefonun işlemcisi biraz yavaş gibi görünse de çoğu işlem için yeterli olduğunu söyleyebiliriz ![]() Özellikleri: 3 ![]() ![]() İşletim sistemi: Android 2 ![]() Fiyatı: 638 TL Nokia X3 - 02 Dokun - Yaz Profil: Tek elinizle rahatlıkla kullanabileceğiniz dokunmatik ekranlı telefon, müzik çalabiliyor, temel işlevleri sunabiliyor ![]() Özellikleri: 2 ![]() ![]() Fiyatı: 500 TL Nokia E5 Profil: E72'nin mirasçısı, QWERTY klavyeli popüler iş telefonu ![]() Özellikleri: 2 ![]() ![]() Fiyatı: 500 TL Samsung S5233W Star Wi - Fi Profil: 3G bağlantısı aramayanlar için, Wi-Fi destekli, müzik özellikleriyle öne çıkan uygun fiyatlı cep ![]() Özellikleri: 3 ![]() ![]() ![]() Fiyatı: 330 TL |
![]() |
![]() |
|