Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cep, fiyata, iyi, modelleri, telefonu, ugun

Ugun Fiyata En İyi Cep Telefonu Modelleri

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ugun Fiyata En İyi Cep Telefonu Modelleri

Ucuz Fiyata En İyi Cep Telefonları

Akıllı cebe ve hatta Google'ın işletim sistemi Android'e sahip bir cebe sahip olmak için 1000-1500 TL harcamak zorunda değilsiniz ve 750 TL'nin oldukça altında iyi telefonlar bulabilirsiniz

İşte daha uyğun fiyata alabileceğiniz cep telefonları özellikleri ve fiyatları;

Motorola Motoluxe
Profil: Motoluxe, listemizde büyük ekranı ve iyi kamerasıyla dikkat çeken ceplerden
Özellikleri: 40 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, 8MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 23
Fiyatı: 750 TL

Motorola Defy Mini
Profil: Dayanıklılığıyla dikkat çeken küçük bir Android'li
Özellikleri: 26 inç dokunmatik ekran, HSDPA, WiFi, 3MP kamera, microSD slotu, GPS alıcısı, USB
Fiyatı: 500 TL

Sony Ericsson Xperia X10 Mini
Profil: X10 Mini, dokunmatik telefonların dev boyutlarda olmasının gerekmediğini ispatlıyor
Özellikleri: 26 inç dokunmatik ekran, 128MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 21
Fiyatı: 620 TL

HTC ChaCha
Profil: Sosyal ağ özellikleri ve iyi QWERTY klavyesi ile dikkat çekiyor
Özellikleri: 26 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 233

Samsung Galaxy Gio S5660
Profil: Galaxy Gio, uzun pil ömrü ve iyi akustiği ile dikkat çekiyor
Özellikleri: 33 inç dokunmatik ekran, 800MHz işlemci, 17GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 3MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 22
Fiyatı: 450 TL

Samsung Galaxy Ace S5380i
Profil: Küçük boyutlu bu Android, avucunuzun içine sığıyor ve eğlenceyi parmaklarınızın ucuna getiriyor
Özellikleri: 35 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 22
Fiyatı: 580 TL

Nokia 500
Profil: Nokia 500, güçlü işlemcisi ve 32 inç'lik ekranındaki 640x360 ekran çözünürlüğüyle dikkat çekiyor
Özellikleri: 32 inç ekran, 1Ghz işlemci, 2GB dahili depolama, HSDPA, Wi-Fi, 5MP kamera, microSD, GPS
İşletim sistemi: Symbian
Fiyatı: 610 TL

Sony Ericsson Mix Walkman
Profil: Sony'nin Karaoke modlu Walkman cebi
Özellikler: 3 inç dokunmatik ekran, Karaoke işlevli Walkman çalıcısı, WLAN, EDGE, 32 megapiksel kamera, microSD ile genişletilebilen bellek, Bluetooth, dört bant GSM
İşletim sistemi: Standart
Fiyatı: 417 TL

Huawei U8230
Profil: Piyasadaki ucuz Android'li telefonlardan Performansı ise tartışılır
Özellikleri: 35 inç ekran, 528Mhz ARM işlemci, HSDPA, WiFi, 315MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 21
Fiyatı: 439 TL

Samsung S8530 Wave II 2GB
Profil: Samsung'un Bada işletim sistemiye çalışan yeni Wave'i, oldukça akıcı bir biçimde çalışıyor
Özellikleri: 37 inç dokunmatik ekran, 1GHz işlemci, 2GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Bada
Fiyatı: 650 TL

Nokia E72
Profil: Mesajlaşmayı sevenlere QWERTY klavyeli, hızlı bir cep
Özellikleri: 24 inç ekran, 250MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS

İşletim sistemi: Symbian
Fiyatı: 640 TL

Blackberry Curve 9300
Profil: Mütevazı özelliklere sahip cep, ses kontrol tuşlarıyla dikkat çekiyor
Özellikleri: 32 inç ekran, 256MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 2MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: BlackBerry OS v50
Fiyatı: 560 TL

HTC Wildfire S
Profil: Telefonun işlemcisi biraz yavaş gibi görünse de çoğu işlem için yeterli olduğunu söyleyebiliriz
Özellikleri: 32 inç dokunmatik ekran, 600Mhz işlemci, 512MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS
Fiyatı: 638 TL

Nokia X3 - 02 Dokun - Yaz
Profil: Tek elinizle rahatlıkla kullanabileceğiniz dokunmatik ekranlı telefon, müzik çalabiliyor, temel işlevleri sunabiliyor
Özellikleri: 24 inç dokunmatik ekran, 50MB dahili depolama, 5MP kamera, microSD slotu

Nokia E5
Profil: E72'nin mirasçısı, QWERTY klavyeli popüler iş telefonu
Özellikleri: 24 inç dokunmatik ekran, 250MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS

Samsung S5233W Star Wi - Fi
Profil: 3G bağlantısı aramayanlar için, Wi-Fi destekli, müzik özellikleriyle öne çıkan uygun fiyatlı cep
Özellikleri: 30 inç ekran, 50MB dahili depolama, WiFi, 315MP kamera, microSD slotu
Fiyatı: 330 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com