![]() |
Hayalet Süvari Kitap Yazarı Kimdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayalet Süvari Kitap Yazarı KimdirHayalet Süvari Kitabının Yazarı Kimdir Hayalet Süvari roman yazarı Hayalet Süvari Kitabı Ray Brock tarafından yazılmıştır ![]() Çocukluğunda atılan tohumların, gençlik yıllarında serpilip askerî alandaki başarılarıyla nasıl meyve vermeye başladığının heyecan verici macerasını ![]() ![]() ![]() Geçmişin tutsaklığından günümüzün özgürlüğüne doğru her şeyi adım adım planlayan bir dâhinin inanılmaz mücadelesini ![]() ![]() ![]() Kendini Türk milletine, vatanına ve ideallerine adamış efsanevi bir kahramanın bu uğurda göze alabildiklerini ![]() ![]() ![]() Ve tarihe adını altın harflerle yazdırmış bir liderin iç dünyasını, Latife Hanım'la aşk dolu evliliğini, yalnızlığını ve yılgınlığını ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerinizi kırpmadan, her satırdan sonrasını merak ederek, kimi zaman duygulanıp kimi zaman gururlanarak okuyabileceğiniz bu eserde bulacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk aşığı yazar Roy Brock kaleme aldığı Hayalet Süvari'de efsanevi liderin hayatını tüm gerçekliği ile gözler önüne seriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Okumaya başlayınca elinizden düşüremeyeceğiniz bir başyapıt ![]() ![]() ![]() "Bana yaşamı iki şey sevdirir: Özgürlük ve aşk! Aşk için yaşamımı veririm; ama özgürlük için aşkımdan vazgeçerim ![]() -Aleksandra Dumas- (Tanıtım Bülteninden) |
![]() |
![]() |
|