Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atay, aşk, oğuz, sözleri

Oğuz Atay Aşk Sözleri?

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oğuz Atay Aşk Sözleri?

Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler; ağzına dolar insanın Sussan acıtır, konuşsan kanatır

Fotoğraf çekilerken, nedense kendimizi gülümsemek zorunda hissediyoruz "Yani aslında ona bile mutluluk oyunu oynuyoruz

Beklenen hep geç geliyor; geldiği zaman da insan başka yerlerde oluyor

Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor

Biliyor musun Olric, benim bir çok dostum var Görüyorum efendimiz, Hepsinin sırtınızda izleri var…

Son bir şans daha verme, sevgine layık olmayana Merak etme, aşk yürek işidir ve yüreği olmayanın kalbi kırılmaz nasılsa

İnsan çok sevdiği halde neden her defasında terkedilir? Ve beklenenler, neden hep vazgeçildikten sonra gelir?

Kimseye göstermem üzüntümü Gündüz gülerim, geceleri yalnız ağlarım

‎Söyle evladım' diye teselli ederdi annem beni Söyle de içine hicran olmasın Hicran oldu anne

Yalnızlığına iyi bak, sahip çık Kaç kişinin emeği var onda kimbilir

Kötü bir resim asarım korkusuyla hiç resim asmadım; kötü yaşarım korkusuyla hiç yaşamadım

Biliyormusun Olric Neyi efendimiz? Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı Neden efendimiz? Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim?

Nedensiz ve sebepsiz sevdim seni Çünkü bir sebebi olsa, aşk olmazdı bunun ismi

Elimde değil Olric! Ne Efendimiz? Elleri Olric Elleri

Bize öğretilen her söze inandık Yasaktır dendi kandık Hep girilmez levhalarına aldandık Bu tutulan yol yanlıştır bize

İnsan nedir bilir misin olric? -Nedir efendimiz? “-Ağaçları kesip onlardan kağıt yapan sonrada o kağıtlara "Ağaçları Koruyunuz" Yazandır

Oysa bazı insanlar vardır; en çamurlu yerlerden bile kolalı beyaz gömleklerini ve açık renk pantolonlarını kirletmeden çıkarlar Böyle adamlar hayatta başarıya ulaşırlar

Koca bir ömrü harcamak dedikleri gerçeğin altını seninle çizdim ben

Gelirmi dersin olric? Gelmez, gelemez efendimiz Neden Olric? Yüreği o kadar büyük sevemezde ondan efendimiz

Güçlü olmak artık beni yoruyor olric , ki buralarda bilmem, hangi uykunun, hangi köşesinde beklemedeyim hiç gelmeyecek olani

bir yerde söz biter iki kişi karşılıklı kendini tekrarlamaya başlar yeni başlayan ilişkiler bile eskir böylece hemen kaçacaksın ki aklın orada kalsın

Ben ölmek istemiyorum Yaşamak ve herkesin burnundan getirmek istiyorum

Herkes birikmiş bizi seyrediyor Dağılın! Kukla oynatmıyoruz burada Acı çekiyoruz

Bizi başkaları anlamaz Sevgi Başkalarının aklı başkadır Bu yüzden ikimizi hep garip bakışlarla süzmüşlerdir Şimdi beni de garip, bakışlarla süzenler var Ben onlara aldırmıyorum İnsanların beni beğenip beğenmemeleri umurumda değil artık Ben kendimi tanımakla ilgiliyim

Yalnızlığı çok seversek, bir gün o da çekip gider mi?

Seni seviyorum ve yalnız seni görüyorum Seninle ilgiliyim başka her şeyi unutuyorum Sözün gelişi değil bu ; Ben sözümün eriyim başka anlamları olsaydı sözlerimin başka anlamlara uygun kelimeler bulurdum…

İyi Geçinmek İki Kişinin Kusursuz Olmasıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmesiyle Olur!

İçimden şehirler geçiyor, sen her durakta duruyor, inmiyorsun

Yağmur yağıyor Olric, ıslanıyor etraf ağlasak kimse anlamaz değil mi ? Anlamaz efendimiz Anlasa ne olur ? Utanırız efendim! Sevmeyi göze alan utanırmıymış Olric!

İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur Kıskanmıyorsa eğer; yeterince sevmiyordur

İlk çekingenlikler ne kadar tatlıdır Oysa insan, bu beceriksizlikleri bir an önce yenmeye çalışır Bütün gücüyle büyüyü bozmak, buzları kırmak için uğraşır

Ne ölmek nefessiz kalmaktır; ne de yaşamak nefes almaktır Yaşamak; sevilmeyi hakeden birine yaşamını harcamaktır

Sigarayı bırak artık diyordun ya bana, bende bırakmıyordum Çünkü senin, benim için üzülüyor olmana içten içe seviniyordum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com