![]() |
Oğuz Atay Aşk Sözleri? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğuz Atay Aşk Sözleri?Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler; ağzına dolar insanın ![]() ![]() Fotoğraf çekilerken, nedense kendimizi gülümsemek zorunda hissediyoruz ![]() ![]() Beklenen hep geç geliyor; geldiği zaman da insan başka yerlerde oluyor ![]() Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor ![]() ![]() Biliyor musun Olric, benim bir çok dostum var ![]() Son bir şans daha verme, sevgine layık olmayana ![]() ![]() İnsan çok sevdiği halde neden her defasında terkedilir? Ve beklenenler, neden hep vazgeçildikten sonra gelir? Kimseye göstermem üzüntümü ![]() ![]() Söyle evladım' diye teselli ederdi annem beni ![]() ![]() ![]() Yalnızlığına iyi bak, sahip çık ![]() ![]() Kötü bir resim asarım korkusuyla hiç resim asmadım; kötü yaşarım korkusuyla hiç yaşamadım ![]() Biliyormusun Olric ![]() ![]() Nedensiz ve sebepsiz sevdim seni ![]() ![]() ![]() ![]() Elimde değil Olric! Ne Efendimiz? Elleri Olric Elleri ![]() ![]() ![]() Bize öğretilen her söze inandık Yasaktır dendi kandık Hep girilmez levhalarına aldandık Bu tutulan yol yanlıştır bize ![]() İnsan nedir bilir misin olric ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa bazı insanlar vardır; en çamurlu yerlerden bile kolalı beyaz gömleklerini ve açık renk pantolonlarını kirletmeden çıkarlar ![]() ![]() Koca bir ömrü harcamak dedikleri gerçeğin altını seninle çizdim ben ![]() Gelirmi dersin olric? Gelmez, gelemez efendimiz ![]() ![]() Güçlü olmak artık beni yoruyor olric , ki buralarda bilmem, hangi uykunun, hangi köşesinde beklemedeyim hiç gelmeyecek olani ![]() bir yerde söz biter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ölmek istemiyorum ![]() ![]() Herkes birikmiş bizi seyrediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi başkaları anlamaz Sevgi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığı çok seversek, bir gün o da çekip gider mi? Seni seviyorum ve yalnız seni görüyorum ![]() ![]() İyi Geçinmek İki Kişinin Kusursuz Olmasıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmesiyle Olur! İçimden şehirler geçiyor, sen her durakta duruyor, inmiyorsun ![]() ![]() ![]() Yağmur yağıyor Olric, ıslanıyor etraf ağlasak kimse anlamaz değil mi ? Anlamaz efendimiz ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar ![]() ![]() ![]() İlk çekingenlikler ne kadar tatlıdır ![]() ![]() ![]() Ne ölmek nefessiz kalmaktır; ne de yaşamak nefes almaktır ![]() ![]() Sigarayı bırak artık diyordun ya bana, bende bırakmıyordum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|