Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cezası, ertelendi, fatih, terimin

Fatih Terimin Cezası Ertelendi Mi?

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fatih Terimin Cezası Ertelendi Mi?

Fatih Terimin Cezası Ertelendi
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 3 maçlık cezanın geriye kalan 2 maçlık bölümü gelecek sezona ertelendiFatih Terim cumartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak maçta takımın başında yer alabilecek

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından, 3 maçlık cezasının kalan 2 maçlık bölümü 1 yıl süreyle ertelenen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Tahkim Kurulu'na yaptığı sözlü savunmanın ardından TFF binasından ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fatih Terim;

"İtirazımızı değerlendirdiler Bence isabetli bir karar çıktı Olmam gereken yerde olacağım, kulübe bizim yerimiz Bu konuda sağduyulu davrandılar Zaten ben cezamı çektim Erteleme talep ettik, indirim değil Sadece erteleme talep ediyorsunuz Onlar da sağduyulu davrandılar Doğru bir karar olarak değerlendiriyorum Sezon başından beri sağduyulu davranmaya çalışıyorum Böyle bir olayın olmamasını isterdim Üzgün olduğumu da belirttim Savunmamı da kendim 1 sayfa olarak yaptım Üzgün olduğumu da ifade ettim Bize olan birçok şeyi ağızımı açmayıp kabullenmiştim Böyle bir şeyin olmasını istemezdim Ümit ediyorum centilmence, herkesin istediği gibi bir maç olur" diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com