![]() |
Gitar Tabları Kolay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitar Tabları KolayKolay Gitar Tabları En İyi Gitar Tabları Halil Sezai Duman Tab Em benim bu derdim, F ne yağan yağmurda, Gm ne yalancı sonbaharda, es Em ne bomboş sokaklarda ![]() es Em kırılmış her yanım, F Gm kaybolur zaman saçlarında, es gözlerim sokaklarda Em sebebi isyan aşkım ![]() es F içim yanar içim kanar da isyan! Gm Am geriye bir avuç yalan ![]() F beni bu derde Gm Es sen attın da gittin ya Am kafam hep DUMAN! Mustafa Ceceli - Eksik Fm Cm C# Cm Omzumda başım eksik,Yatağımda kokun C# Cm A#m Cm Tenimde terin eksik,Gel de bir dokun Fm Cm C# Cm Gecelerden uykum eksik,yüzde tebessüm C# Cm A#m Cm Elimde elin eksik,Yaşlı hep gözüm Fm Cm C# Cm Omzumda başım eksik,Yatağımda kokun C# Cm A#m Cm Tenimde terin eksik,Gel de bir dokun Fm Cm C# Cm Gecelerden uykum eksik,Yüzde tebessüm C# Cm A#m Cm Elimde elin eksik,Yaşlı hep gözüm Fm G# Cm G# Ne olur dön geri sevindirme elleri C# A#m Cm D# Boz bu mühürlü, kara büyüleri Fm G# Cm G# Sensiz olmaz, Sensizlik anlatılmaz C# A#m Cm D# Hep eksik diyorum ya, O bile az… Kenan Doğulu - Bal Gibi Am Kimse sen gibi dokunmadı G Öyle içten sarılmadı Am Öpüp Öpüp teslim almadı G Am Bu devrediş niye Am Hiç mi için sızlamadı G Ellerinle verdin ele Am Ki bu eller başka ele dokunmadı G Am Bu sitem dön diye Am Gel de sen savun kolysa kalbime G Am Bu sebepsiz ayrılık nedendir ki Am Kimse sen gibi kimse ben gibi G F Am Olamaz biliyoruz ikimiz de bal gibi Am Gel de sen savun kolysa kalbime G Am Bu sebepsiz ayrılık nedendir ki Am Kimse sen gibi kimse ben gibi G F Am Hala seviyoruz ikimiz de bal gibi Am Resmin göğe düşüyor G Her yerde sen sana ait şeyler Am Sistemimde söküp atamıyorum G Ama üzülme yok bir şey Am Sevmezsin çok söyleneni G Güzel başını ağrıtmak değil derdim Am İnanma dostlara iyi değilim G Am Sadece bilmiş ol diye Kolpa - Böyle Ayrılık Olmaz F#m Bm Em F#m Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız F#m G Em F#m Geçip giden yılların ardından bakacağız F#m Bm Em F#m Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız F#m G Em F#m F#5-E5-D5-E5-F#5 : Geçiş Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız F#m sus ![]() Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Bm G A Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde A(F#m) G Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde Em A G Em F#m Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde Bm-A-G 2x F#m Bm Em F#m Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız F#m G Em F#m Geçip giden yılların ardından bakacağız F#m Bm Em F#m Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız F#m G Em F#m F#5-E5-D5-E5-F#5 : Geçiş Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız F#m sus ![]() Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Bm G A Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde A(F#m) G Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde Em A G Em F#m Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde Ağlaya Ağlaya Öyle Bir Geçer Zaman Ki Am Ağlaya ağlaya gözlerimde G Am kalmadı gözlerimde yaş x2 Am G Sevenler ayrılmaz F diyordun ne oldu ? x2 F G Dm7 G F Am Bırakıpta gittin beni bir başıma x2 Am G AM Ağlayan şu yorgun gözlerim seni özler x2 Am G F Seviyorum diyerek bırakıpta gidenler F G Dm7 G F Am geride kalanları hiç mi hiç düşünmezler x2 Cem Özkan Dön Bana İntro: Am Em F C Am Em F C G C G C Dm G Üzülürüm yine Am G Resmini görünce F G C Maziye bakarak Dm G Vazgeçemem senden Am G Bir ömür geçse böyle F G C Ardından yalvararak Am Em F C Dön bana yeniden nolur Am Em F C Sev beni yeniden nolur Am Em F C Al beni yanına nolur Am Em F C Dön bana yeniden nolur G C G C Nolur nolur mmm mmm Dm G Unuturum sandım Am G Zamana bırakınca Dm G C Seni nasıl sevdiğimi Dm G Ama bu gün yine Am G Söylüyorum hep aynı F G C Hep aynı şimdi Am Em F C Dön bana yeniden nolur Am Em F C Sev beni yeniden nolur Am Em F C Al beni yanına nolur Am Em F C Dön bana yeniden nolur G C G C Nolur nolur mmm mmm Alıntı |
![]() |
![]() |
|