![]() |
Kısa Monolog Örneği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Monolog ÖrneğiMonolog Örneği Kısa Monolog Örnekleri Kısa Obur Bana obur diyorlar ![]() İnsan yemeyi,içmeyi severse Obur mu olur muş efendim? Geçen gün bahçede oynuyordum Hava da çok güzeldi Bir güzel koku bahçeye yayıldı Usulcacık mutfağa uzandım Baktım annem harıl harıl Bir şeyler hazırlıyor Yavaşça bir tabak aldım Aman ne nefis ayva reçeli Bir tabak bir tabak bir tabak daha Derken tencere boşaldı Şimdi siz söyleyin ben obur muyum? SAVRUK Beni izleyenlere merhaba Şu halime bir bakın Sonra bana hak verin Bunları iyi kullanmam gerekiyormuş Hele ayakkabılarım için neler demediler ki Top oynamamalıymışım Sebep eskirmiş Ağaçlara tırmanmamalıymışım Sebep Yırtılmasın Harçlığımı biriktirmeliymişim Sebep bitmesin Eeee ![]() ![]() Yinede bana savruk diyorlar Ama siz onlara aldırmayın Haydi size iyi günler Hoşçakalın MERDİVEN Bu sabah erken erken Haylazca koşa koşa Merdivenden inerken Ayağım gitti boşa Pat diye düştüm yere Ağladım avaz avaz Başım kolum sarıldı Annem babam darıldı Şu halime bir bakın Koşmayın sizde sakın ![]() HAPŞU Geçenlerde yağmur yağmıştı ya ![]() ![]() ![]() Hemen çatıya çıktım ![]() ![]() Derken ayağım kaydı yağmur sularına kapıldım ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmızı bir balığın karnında kırk gün ateş yaktım yinede zor kurudum ![]() Derken efendim,balığı öksürük tuttu ![]() ![]() ![]() ![]() Hapşu diye hapşırdım Hapşırığıma uyandım ![]() Düşündüm Bile Büyüyünce ne mi olacağım? -Bana sorulmadan benim adıma verilen kararları dinleyin önce ![]() Dedem Subay olacak sın diyor ![]() Ninem Ne yapacaksın subaya olup da ![]() ![]() ![]() ![]() Teyzem,söze doktor olacak benim oğlum diye başlıyor ![]() ![]() Amcam ,futbolcu olmamı istiyor ![]() Babam da sürekli zengin ol oğlum zengin ol diyor ![]() Anneme göre ise ya topçu, ya popçu olmalıymışım ![]() Asıl ben mi ne düşünüyorum? Düşündüm bile öğretmen olacağım ![]() ![]() Monolog örneği bıktım bıktım vallahi bıktım bana küçük demelerinden bıktım birisi bişey soracak mı, hişşşşt küçük buraya bak derler ![]() yaramazlık yaptım mı, büyüdün artık ayıp derler ![]() büyük müyüüüüüüüm küçük müyüüüüüüüm bunu anlamak için günlerce düşündüm ![]() ![]() sonunda buldum ![]() şimdide bana küçük desinler de görelim bakalım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|