Adaçayı aslında çay gibi demlenir Ama dileğe göre içine limon kabuğu da konabilir Keza ıhlamur, nane karıştırılarak da demlenebilir Ada çayı keskin tadı sebebi ile ıhlamur ve limon ile terbiye edilir Kurutulmuş ya da taze elma da bitki çaylarını tatlandırır (Kurutulmuş elma aynı zamanda başlı başına bir bitki çayıdır) Kekik de keskin tadı sebebi ile ıhlamur ile terbiye edilerek içilebilir Ama saf olarak içilecekse soğuk da tercih edilebilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.