![]() |
Sercan Ayrılıkla Ben Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sercan Ayrılıkla Ben Şarkı SözleriSercan Ayrılıkla Ben Şarkı Sözü Sercan Ayrılıkla Ben Şarkısı Sözleri Şu Sevdanı Al Git Başımdan Ayrılığına Katlanırım Ben Şu Sevdanı Al Git Başımdan Ayrılığına Katlanırım Ben Hasretine Kederine Acısına Katlanırım Ben Hasretine Kederine Acısına Katlanırım Ben Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Kez Daha Selamlaşırız Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Kez Daha Selamlaşırız Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Kez Daha Selamlaşırız Sevgi Anlamsız Gelir Sana Sevdigi Anlamını Ben Bilirim Sevgi Anlamsız Gelir Sana Sevdigi Anlamını Ben Bilirim Seni Sevince Ne Cektigimi Geceleirmi Ben Bilirim Seni Sevince Ne Cektigimi Geceleirmi Ben Bilirim Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Kez Daha Selamlaşırız Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Kez Daha Selamlaşırız Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Kez Daha Selamlaşırız |
![]() |
![]() |
|