Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
polisinin, trafik, önemi

Trafik Polisinin Önemi Nedir

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Trafik Polisinin Önemi Nedir

Trafik Polisinin Önemi

Modern yönetim ilkelerinin uygulanması, gerçekleştirilen çeşitli proje ve etkinliklerin değerlendirilip denetlenmesi ve amaçların gerçekleştirilmesinde zorunludur Buna göre mevcut trafik durumu ve işleyişinin, alanında uzman görevlilerce teknik ve yasal açıdan denetimi yaşamsal bir rol oynamaktadır Yasal alanda düzenleme ve denetim faaliyetleri kapsamında polislerce yerine getirilen görev ve yetkilerin ise önemli bir rolü bulunmaktadır Trafik polisi, denetim görevlerini yürürlükteki mevzuata göre uygularken iki amaca yönelik etkinlik gösterir Bunlar yasal denetim görevi ve eğitim hizmetinin sunulmasıdır Yaşam alanı içerisinde hataları belirleyen, yasal cezayla beraber teknik uyarıları da öngören bu eğitim misyonu etkin ve çağdaş eğitim yöntemleriyle benzerlik taşımaktadır Trafik polisi, aynı zamanda kaza riskinin yüksek olduğu karayolu trafik akışı içinde canlı bir uyarı işlevi görmektedir Ek olarak teknik kapsamda yaya ve sürücülere yönelik uyarılarıyla da halkla birebir ilişki kurma imkanına sahiptir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com