![]() |
Kim Bu Genç |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Kim Bu Genç![]() 1961’in Kasım ayında Ankara Hukuk Fakültesi’ndeki bir törende, Başbakan İsmet İnönü ve eşi Mevhibe İnönü, yanlarında da elinde çantasıyla Bülent Ecevit görülüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Gerçekten ilginç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ergenekon
|
![]() beni en etkileyen yanı, genç bir üniversite öğrencisi geleceğin başbakanı ile yan yana duruyor ve ilginçtir, O'nun başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanlığına teklif edilip, o yüce makama seçiliyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ben de ilginç derken onu kastetmiştim :) Paylaşım için tekrar teşekkürler Ergenekon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
asyaland
|
![]() Sabah gazeteelrde görünce cok sasırmıstım saol Ergenekon bilgilendirdiğin için umarım gelen gideni aratmaz :( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Gelen gideni hem de nasıl aratacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
asyaland
|
![]() Temenimiz böyle olmaması Türkiye bir kac yıl daha geriye gitmesin atrık ilerleyelim ilerleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ergenekon
|
![]() ![]() Evet durum haberdeki gibi ama, benim hiç endişem yok ![]() ![]() ![]() Büyük Atatürk Cumhuriyeti sağlam ve sarsılmaz temeller üzerine kurmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |