![]() |
Optik Yanıltma |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Optik Yanıltmailk olarak kücük bir hayvan animasyonlan basliyoruz
![]() 30 saniye ortadaki siyah noktaya bakiniz ![]() ve sonra göz kirparak duvara bakiniz ![]() ortadaki kare aslinda ortada yok ![]() bir kirmizi noktalara ve sonra birde sari noktalara konsantre olun ve sonra ortadaki yuvarlaga dikkat edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ortadaki siyah noktaya dikkatlice bakin ve dairenin hangi tarafa döndügüne karar verin ![]() ![]() resim nasil deviniyor ama,ilginc!! bu bir animation degil,tek bir noktaya bakarsaniz sürekli,ozaman devinmez ![]() buda cok ilginc bir sey,kac tane daire tutanaklar var?? ama yukariya dogru iki tane kaliyor ![]() ![]() ortadaki siyah noktaya konsantre olursaniz,renkler yok olcak ![]() kirmizi cizgiler düzmü?? (aslinda düm düz,isterseniz bir cetvel veya düz birsey getirin ve monitora bir tutun) ![]() erkekleri sayin,biraz bekleyin,bir daha sayin ![]() sasiricaksiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Gözlerim yoruldu ama değdi güzel b,r aylaşım olmuş teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ergenekon
|
![]() telef oldum, ben gene ilk resme bakım duvara bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|