![]() |
Facebook Sözleri 2012 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook Sözleri 20122012 Facebook Sözleri Facebook Sözleri 2012 Hiç bir zaman adam gibisi beni bulmadı ![]() ![]() ![]() Aşkta kaybeder kumarda kazanırım ![]() ![]() ![]() Eğer beni daha fazla üzmek istemiyorsan rüyalarıma bile girme sakın n’olursun unutmak doğanın en güzel armağanı insana Biliyorsun seninde son armağanın unutulmak! Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara Bir cana hasret, bilmezler ![]() Saati sorduğumda kolunu gösterenler, wc’yi sorduğumda neresini gösterecekler merak ediyorum ![]() Her başarısız erkeğin önünde arkasında değil ama, aklında muhakkak bir kadın vardır ![]() Bir zamanlar 3 dk’lık şarkının sadece “papi papi papi çulo” kısmına eşlik ederek karizma yapmaya çalışan erkekler vardı ![]() Doktor neyin var çocuğum diye sorduğunda söyleme yavrum bırak kendi bulsun işi ne diyen teyze gözümsün hatta canımsın ![]() Hayatta unutamayacağın en büyük pişmanlık, Pişman olurum diye yapmadıklarındır ![]() |
![]() |
![]() |
|