Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
internet, kampanyası, yazlık

Yazlık İnternet Kampanyası

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yazlık İnternet Kampanyası




Yazlık İnternet Paketi

Kampanyalı Yazlık İnternet Paketleri

D-Smart Net Yazlık İnternet Kampanyası

Yazın tatile gittiğinde interneti de yanında götürmek isteyenler, artık D-Smart Net Yazlık internet paketi ile internet hep yanınızda olacak Sabit telefon hattınız olan heryerde taahhüt vermeden 2 aylık, 3 aylık, 6 aylık internet seçenekleriyle internete bağlanın İptal etme derdi olmadan süreniz dolduğunda aboneliğiniz otomatik iptal olsun

TTNet, 2 ve 3 Aylık Yazlık İnternet Paketleri Kampanyası

TTNET'in 2 ya da 3 ay süreli internet paketleri ile internete ihtiyaç duyduğunuz süre kadar bağlanın

8 Mbps' ye kadar hızlı ve 4 GB kotalı NET4 paketini 2 ya da 3 aylık sürelerle alabilir, internet keyfini ihtiyaç duyduğunuz her yerde yaşayabilirsiniz Üstelik paketlerin süresi bittikten sonra otomatik olarak, kullanılan gün kadar ödeyeceğiniz ve aylık sabit ücreti olmayan HAZIRNET abonesi olma avantajı da bu paketlerde!

Smile adsl Yazlık İnternet Paketi

smile adsl’in, prosedür ile uğraşmadan kısa süreli adsl kullanımına ihtiyaç duyan kişilere özel olarak hazırladığı 3 seçenekli adsl abonelik paketidir Sözleşmesiz, faturasız Yazlık İnternet Paketi’nin keyfini çıkarın!

Doping'ten Yazlık İnternet Paketi

Yaz aylarını yazlığında geçirenler, böylece internet konforunu kesintiye uğratmayacak, işinden ya da eğlencesinden geri kalmayacak Üstelik dilediği zaman internete girerek her türlü gelişmeyi de anında takip edebilecek Tatile gittiğinde de


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.