![]() |
Facebookta Paylaşılacak Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebookta Paylaşılacak SözlerFacebook Sözleri Facebook için güzel sözler Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim ![]() ![]() ![]() Insanlarla yüz yüze konuşarak her sorunu halledebilirsın ![]() ![]() ![]() ![]() Sesini değil , sözünü yükseltmeli insan ![]() ![]() Şeytan ona uymamız için bize yalvarıyor ![]() ![]() "Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir ![]() ![]() ![]() Biz düşüncelerimizi çoğu zaman omuzlarımızda taşırız ![]() Ayıp olan, bir düşünceyi gizlemek değil, o çeşit bir düşünceyi edinmektir ![]() Düşünceler insana keyifleri istediği zaman gelirler; benim keyfim istediği zaman değil ![]() Her insanın iradesi dışında binlerce kötü düşüncesi olabilir ![]() Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir ![]() Herkes benim düşünceme katılırsa, yanılmış olmaktan korkarım ![]() İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur ![]() Biten neydi acaba diye hep düşünüyorum, o kadar çok soru var ki beynimde ![]() ikimizde aynı şeyi düşünüyoruz; sen kendini, ben seni ![]() Yemek koyulurken, “bu kadar yeter” dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye ‘anne’ denir ![]() ![]() Çaya batırdığım bisküviyi düşürmeden ağzıma atmak için yaptığım hırsı hayatımın diğer hiç bir kısmında yapmıyorum ![]() Sevmek suçsa cezamı çekerim, git diyorsan çeker giderim, yeterki beni unut deme işte o zaman biterim ![]() Ölümü hatırladım yine dün gece, hayatın değerini daha iyi anladım sevdiklerim bir bir gidince ![]() Seni bir an bile olsun görebilmek beni mutlu ederken başkasının bir saniye görmesi beni kahreder Kaderim bu elden ne gelir, yaşamaksa bu başa gelen çekilir ![]() İki kötü alışkanlığım var biri sigaram diğeri sensizlik |
![]() |
![]() |
|