![]() |
Windows 8 İçin Skype Görüntülendi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows 8 İçin Skype GörüntülendiPopüler görüntülü konuşma uygulaması Skype'ın, Microsoft'un yeni işletim sistemi olacak Windows 8'e özel hazırladığı yazılıma dair sır perdesi aralandı ![]() ![]() Son dönemde teknoloji gündeminin ana maddesini yazılım devi Microsoft oluşturuyor ![]() ![]() Bilgisayar kullanıcıları arasında en çok tercih edilen işletim sistemi olan Windows, gerek sunduğu altyapı gerek desteklediği yazılım kapasitesinden ötürü bir adım öne çıkmayı başarıyor ![]() ![]() 8 ile metro denilen alışılmışın dışında arayüz benimseyen yetkililer daha önce görülmemiş bir Windows ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Kişilerin görüntülü konuşma yapmasını sağlayan ve alanının en önemli isimlerinden olan Skype, hatırlayacağınız gibi yakın zamanda tüm sistemler için kapsamlı bir güncelleme yayınlamıştı ![]() ![]() ![]() Uyumululuk sorunu yaşanmaması için başlatılan revizyon çalışmalarına dair ilk görüntüler gelmeye başladı ![]() ![]() Windows RT ve Windows Phone 8 cihazların en önemli özelliklerinden olması beklenen VoIP uygulaması, genel yapı itibariyle oldukça sade gözüküyor ![]() ![]() İlgili düzenleme ile Windows 8 trendine ayak uyduran firma bakalım kararlı sürümde ne gibi fonksiyonlara sahip olacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|