3. Sınıf Şarkı Sözü |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
3. Sınıf Şarkı Sözü3 sınıf şarkı sözleri 3 sınıf şarkıları Cumhuriyet Şarkı Sözü: Cumhuriyet hürriyet demek, Cumhuriyet özgürce yaşamak, Uygarlığa, çağdaşlığa Durmadan yılmadan koşmak demek Cumhuriyet mutluluk demek, Cumhuriyet kol kola yürümek Uygarlığa, çağdaşlığa Durmadan yılmadan koşmak demek MESLEKLER Türk çocuğu bu çağda İş başarır her yaşta Size göstereceğiz Meslekleri burada (2 kez) DOKTOR: Doktor oldum bendeniz Hasta sağlam geliniz Ücretim çok ucuzdur En az 50 veriniz (2 kez) MÜHENDİS: Mühendislik çok kolay Fakat köprü çok yorar Bazende devlet kuşu Başımıza hep konar (2 kez) AHÇI: Tatlı tuzlu elimde Paracıklar cebimde Fiyatlar yükselince Keyfim olur yerinde (2 kez) KASAP: Kasabın satırı var Yanında hatırı var Ben kasap olmazdımya Paranın hatırı var (2 kez) TERZİ: Keser biçer dikerim Purovaya giderim Çekmek için müşteri Vitrinimi süslerim (2 kez) ÖĞRETMEN: Orta halli giyerim Halime şükrederim Çocukları severim Bilgiler öğretirim (2 kez) MEMUR: Memur masa başında Takvim durur karşımda Aybaşını beklerim Ah benim emeklerim (2 kez) BERBER: Usturamın ucunda Güzellik reçetesi Berberden çıkanların Temiz olur ensesi (2 kez) BOYACI: Elim yüzüm kapkara Baylara bayanlar Fırça durmaz sallarım Ayakkabı boyarım (2 kez) Öğretmenim Aşımda ekmeğimde İşimde mesleğimde Dilimde kalemimde Sen varsın hep öğretmenim Pırıl pırıl bir kalp desem Sevgi hüner sanat desem Can desem canım desem Her yerde sen öğretmenim Köyümde kentlerimde Yurdumun her yerinde Dağlarda esen yelde Sen varsın hep öğretmenim Pırıl pırıl bir kalp desem Sevgi hüner sanat desem Can desem canım desem Her yerde sen öğretmenim Taşıtlar Düdük çalar ince ince Yolcular binince Gidiyor çufu çufu çuf Uzaklarda gözü Git güle güle gel güle güle Çok bekletme bizi Vapurlar suya dizilir Denizde süzülürü Gidiyor dumanına bak Uzaklarda gözü Git güle güle gel güle güle Çok bekletme bizi Otomobil fırlar birden Kalkarken yerinden Katıyor tozu dumana Uzaklarda gözü Git güle güle gel güle güle Çok bekletme bizi Yolcular rahat uçakta Aldırma hiç korkma Gidiyor göğe bakıyor Uzaklarda gözü Git güle güle gel güle güle Çok bekletme bizi |
|