Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağlamanın, kadını, sevdiğin, yolları

Sevdiğin Kadını Kendine Bağlamanın Yolları

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevdiğin Kadını Kendine Bağlamanın Yolları

Sevdiğin Kızı Kendine Bağlamanın Yolları

Sevdiğin Bayanı Kendine Bağlamanın Yolları Nelerdir,

Çok özel birine aşıksınız ve size önereceğimiz yöntemle onu kendinize aşık edebilirsinizAslında Bu Öneriler Hem Bayan Hemde Erkek İçin Geçerlidir

Her Şeyden Evvel Bakımlı Ve Temiz Olmanın Şart Olduğunu Yazmama Gerek Yok SanırımEğer Aşık Olduğunuz Bayanla Henüz Tanışma Fırsatınız Olmadıysa ,Bunun İçin Önce Dikkat Çekmeniz Gerekecek Bu Nasılmı Olacak?

Aşkınız Hangi Yerlerde Vakit Geçiriyorsa Bir Müddet Sizde Oralarda Olacaksınız ve Sizi Görmesini Sağlıyacaksınız,,

Onun Karşısına SIKÇA çıkarak Dikkatini ÇekeceksinizVe En Önemli Olan Göz Teması Bir kaç KEZ aranızda yaşanan Göz Temasıyla İlgisini çekmeyi başardıktan sonra ,Bir Müddet Ortalarda Olmamakta Fayda VarSizi MERAK etsin VE Görmek İstesin

Çok Uzun aralıklarla Olmasada Karşısına Çıkın VE ilgilendiğinizi Hissettirin iLK merhabadan Sonrası Çok ÖNEMLİ oLAN 2 Aşamadır Her neolursa olsun Kendinizden EMİN Olun Kendinize Güvenin Bu çok ÖnemlidirSevdiğiniz Bayanla Konuşurken Mutlaka Gözlerinin İçine Bakın BU aşık Olmanın En Büyük TetikleyicisidirEvet Artık aşkınız sizinle

Sevgili Durumunda da Bazı Şeylere dikkat Etmek Gerekiyor İlgi Odak Noktası Siz OLUN istiyor iseniz Şu Adımlara Dikkat Etmekte Yarar Var

1-Aramalar günde 1'e indirilecekilerleyen günlerde 2 günde 1 e kadar düşecek

2-İltifatlar kesinlikle azaltılacak

3-Eskisi gibi çicek,hediye kesinlikle alınmayacak

4-En önemli maddeye geldikBu madde Aşkınızın kilit sorularına verilecek hınzır cevaplardır

Beni kıskanıyor musun?

Cevap: Yoo niye kıskanayım, ben sana güveniyorum

Beni seviyor musun?

Cevap: Tabi Tabi(Kesinlikle seni seviyorum gibi bir karşılık vermeyin)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com