![]() |
En Komik Laf Sokmalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Komik Laf SokmalarKomik Laf Sokmalar Çok Komik Laf Sokmalar ___ sokrates bir gün yürürken tek kişinin geçebileceği kadar mesafe olan bir mevkiide dönemin soylularından biriyle karşı karşıya gelir ve ikisi de durur ![]() ![]() ![]() soylu: " ben senin gibi pis bir zavallıya yol vermem!" sokrates: "ben veririm ![]() ![]() ![]() ___Bir toplantıda bir genç mehmet akif'i küçük düşürmek için sorar; -affedersiniz siz veteriner misiniz? mehmet akif'in cevabı; -evet bir yeriniz mi ağrıyordu ___Yavuz sultan selim seferleri gizli tutarmış ![]() ![]() ![]() ![]() yavuz - sen sır tutmasını bilir misin? vezir - efet hünkarım bilirim yavuz - ben de ![]() ___ Elektronik etkiye şizofrenik tepki verdim sadece ![]() ___ Gülmek kime yakışıyor sorusuna milyon kere cevabım sın ___ Çok -------- gördüm ama hiç biri senin gibi değildi ![]() ___ Hislerimden emin değildim belki platonik fazla sakındı ![]() ___Görgüsüz Müdürün biri şoförüyle bir toplantıya giderken şoföre sorar: - Senle eşek arasındaki fark nedir? şoför düşünür düşünür: - bilmiyorum efendim ![]() Müdür: - eşeğe çüş deyince durur şoföre dur deyince durur der ve kahkahayı bastırır ![]() Bu cevap Şoförün çok ağrina gider ![]() - Peki Müdürle eşek arasındaki fark nedir? Müdür düşünür düşünür bulamaz - neymiş diye sorar ![]() Şoför: - Vallaha bende bi fark bulamadım müdürüm der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ___ Kırmızı Işıkta Arabasıyla Geçen Hanfendiye Yurdum Polisinden Alkışlanacak Anons "Bacım O Geçtiğin Gece Lambası Değil,Çek Sağa" ___iyi gunler 60 saniye icinde finans bank kartina sahip olmak ister misiniz? -abi 18 i doldurmadim ben -biz doldururuz ![]() ![]() ![]() ___Mükemmel biri mi ? Hayır ![]() Cok mu güzel ? Hayır ![]() Çok mu zeki ? Hayır ![]() Peki öyleyse neden o ? Bazen sadece seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ___Bir gün Eflatun, talebelerinden birini kumar oynarken yakalamış ve şiddetle azarlamış ![]() Talebesi: - "İyi ama ben çok az bir paraya oynuyordum" diye itiraz edecek olunca Eflatun cevap vermiş: - "Ben seni kaybettiğin para için değil, kaybettiğin zaman için azarlıyorum ![]() ___Churchill, kamarasında konuşurken, muhalif partiden bir kadın milletvekili, Churchill' e kızgın kızgın şöyle seslenir: - "Eğer, karınız olsaydım, kahvenizin içine zehir karıştırırdım ![]() Churchill, oldukça sakin kadına döner ve lafı yapıştırır: - "Hanımefendi, eğer karım siz olsaydınız, o kahveyi seve seve içerdim ![]() |
![]() |
![]() |
|