|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayramı, egemenlik, etkinlikleri, nisan, ulusal |
![]() |
23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Etkinlikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Etkinlikleri23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Etkinlikleri İstanbul İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını minik bir öğrenciye devretti ![]() Talimatlar veren minik öğrenci ‘’İstanbul’u yönetmek nasıl bir duygu, keyiflimi, zormu? Sorusuna, ‘’ O kadarda zor değilmiş demesi Vali Mutlu’yu güldürdü ![]() Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'ndan gelen 10 öğrenci ve öğretmenlerini kabul eden Vali Mutlu, öğrencileri öperek karşıladı ![]() ![]() Daha sonra Vali Mutlu valilik koltuğuna oturacak Mevlüt Kaan Tırtır isimli öğrenci ile de yakından ilgilenerek meraklarını ve projelerini sordu ![]() Makam koltuğunu devralan küçük Vali Mevlüt Tırtır, İl Milli Eğitim Müdürü Dr ![]() ![]() ![]() Vali Mutlu, yeni görevinin minik valiyi heyecanlandırıp heyecanlandırmadığını, İstanbul'u yönetmenin zor olup olmadığını sordu ![]() ![]() ![]() Makamdaki törenin tamamlanmasının ardından Hüseyin Avni Mutlu öğrenci ve öğretmenlerle toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi ![]() Vali Mutlu, misafirlerini hediyelerle valilik çıkışına kadar eşlik ederek uğurladı ![]() Daha sonra program Taksim Cumhuriyet Anıtı’na Çelenk sunma ile devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Törenin ardından kutlamalara ev sahipliği yapan Beşiktaş’taki İnönü Stadyumu’na geçildi ![]() ![]() İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|