Nalan Anlat Bakalım Şarkısı Sözü |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Anlat Bakalım Şarkısı SözüNalan Anlat Bakalım Şarkı Sözü Nalan Fatih Erkoç Düeti Anlat Bakalım şarkı sözleri Fatih Erkoç: Beni görme, görüp üzülme Geri dönme, dönüp ezilme Yaptığının ettiğinin altında Nalan: Seni unutmama kendimi avutmama Yardım et, yardım et, yeter Kaç kişi ardından gözyaşı döktü Kaç kişi zulmünle boynunu büktü Kaç kalbi acımadan kundakladın Kaçıncı kurbanım anlat bakalım Nalan-Fatih Erkoç: Kaç kişi ardından gözyaşı döktü Kaç kişi zulmünle boynunu büktü Kaç kalbi acımadan kundakladın Kaçıncı kurbanım anlat bakalım Nalan: Yaralandım, toparlandım Sendeledim, erteledim üzüntümü Gafil avlandım Fatih Erkoç: Seni unutmama, kendimi avutmama Yardım et, yardım et, yeter Nalan: Kaç kişi ardından gözyaşı döktü Kaç kişi zulmünle boynunu büktü Kaç kalbi acımadan kundakladın Kaçıncı kurbanım anlat bakalım Fatih Erkoç: Kaç kişi ardından gözyaşı döktü Kaç kişi zulmünle boynunu büktü Kaç kalbi acımadan kundakladın Kaçıncı kurbanım anlat bakalım Nalan-Fatih Erkoç: Kaç kişi ardından gözyaşı döktü Kaç kişi zulmünle boynunu büktü Kaç kalbi acımadan kundakladın Kaçıncı kurbanım anlat bakalım |
|