|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2012, ders, ilköğretim, müfredatı, seçmeli, yeni |
![]() |
Yeni İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı 2012 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı 2012ilköğretim ilk 4 yıl yıl için seçmeli ders müfredatı Milli Eğitim Bakanlığı ilkokul 1'inci sınıflar ve ortaokullardaki seçmeli dersler için müfredatı açıkladı ![]() 60 ayını tamamlayan öğrencilere ilk 3 ay için uyum ve hazırlık çalışmaları uygulanacak ![]() Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı merakla beklenen yeni müfredatı internet sitesinden yayınladı ![]() İlkokul 1'inci sınıf öğrencileri ve öğretmenlere yönelik çalışma ve ders kitapları hazırlandı ![]() Minikler için 12 haftalık uyum ve hazırlık dönemi öngörülüyor ![]() ![]() Öğretmenler, çocukların çok yönlü gelişimini sağlayacak, keyif alacakları sınıf içi oyunlara başvuracak ![]() Öğrenciler müzikli oyunlar, şiir dinletileri, kitap okuma saatleri gibi yeniliklerle tanışacak ![]() Yeni dönemde miniklere, olumlu iletişim ve dikkat becerilerinin geliştirilmesi, yaratıcılık ve ritim tutma gibi yeteneklerin kazandırılması amaçlanıyor ![]() Çocukların ilgisini çekebilmek için eğitim sırasında oyun kartları da kullanılacak ![]() |
![]() |
![]() |
|