![]() |
Sibel Bilgiç Aşk Çarpsın Beni Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Bilgiç Aşk Çarpsın Beni Şarkı SözüSibel Bilgiç Aşk Çarpsın Beni Şarkı Sözleri Aşk Çarpsın Beni Şarkı Sözü Sibel Bilgiç Bir an olsun sensiz yapamıyorum Yalanım varsa Aşk çarpsın beni Bir an olsun sensiz yapamıyorum Yalanım varsa aşk çarpsın beni Öyle bağlanmışım kopamıyorum Öyle bağlanmışım kopamıyorum Yalanım varsa aşk çarpsın beni Aşk, aşk çarpsın beni Yanıyorum Allah Ölüyorum Allah Yalanım varsa aşk çarpsın beni Yanıyorum Allah Ölüyorum Allah Yalanım varsa aşk çarpsın beni Aşk, aşk çarpsın beni Aşk, aşk çarpsın beni Ömrümü ömrüne iste eklerim Yolunu mahşerde bile beklerim Ömrümü ömrüne iste eklerim Yolunu mahşerde bile beklerim Dört kitap adına yemin ederim Dört kitap adına yemin ederim Yalanım varsa aşk çarpsın beni Aşk, aşk çarpsın beni Yanıyorum Allah Ölüyorum Allah Yalanım varsa aşk çarpsın beni Yanıyorum Allah Ölüyorum Allah Yalanım varsa aşk çarpsın beni Aşk, aşk çarpsın beni Aşk, aşk çarpsın beni Yalanım varsa aşk çarpsın beni Aşk, aşk çarpsın beni Yanıyorum Allah Ölüyorum Allah Yalanım varsa aşk çarpsın beni Yanıyorum Allah Ölüyorum Allah Yalanım varsa aşk çarpsın beni Aşk, aşk çarpsın beni Aşk, aşk çarpsın beni |
![]() |
![]() |
|