![]() |
2 Mart Kar Tatili Olan İl Ve İlçeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Mart Kar Tatili Olan İl Ve İlçeler2 Mart Hangi Şehirlerde Okullar Tatil 2 Mart Kar Tatili Olan İller İstanbulda ara ara devam eden kar yağışı etkili oluyor, Yetkililer kar yağışı devam ederse 2 mart cuma gününün tatil olabileceğini bildiriyor ![]() ![]() Çorum'da etkili olan kar ve tipi nedeniyle, merkeze bağlı belde ve köylerdeki okulla iletaşıma merkezli ilköğretim okulları 1 gün daha tatil edildi ![]() ![]() ![]() Sivasın Koyulhisar, Suşehri ve Hafik ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün daha ara verildi ![]() Zonguldakta yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi ![]() ![]() Kastamonu Devrekani Kaymakamı yaptığı açıklamada, ilçede devam eden kar yağışınınulaşımı olumsuz etkilediğini belirterek, ilçedeki taşımalı ilköğretim, ortaöğretim ve birleştirilmiş sınıflıilköğretim okullarında eğitime bir gün ara verildiğini söyledi ![]() Mardin Midyat'ta Okullara Kar Tatili 2 Mart cuma Mardinin Midyat ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi ![]() Karabük'te etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçeler, bağlı belde ve köylerde eğitimebir gün ara verildi ![]() |
![]() |
![]() |
|