Cümle Tamamlama Testi Okul Öncesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cümle Tamamlama Testi Okul ÖncesiOkul Öncesi Cümle Tamamlama Testi Cümle Tamamlama Testi Okul Öncesi En sevdiğim insan …………………………… dir ![]() En beğendiğim renk …………………………… dir ![]() En sevdiğim yemek …………………………… ![]() ![]() dir ![]() En severek çalıştığım faaliyet …………………… dir ![]() Benim annem çok ……………………………… ![]() dir ![]() Bir tane ………………………………………… ![]() olmasını isterdim ![]() Arkadaşlarımla ………………………………… isterdim ![]() Annemin beni …………………………… ![]() ya götürmesini isterdim ![]() Ben çok …………………………………… yım ![]() Okulda …………………………………… yı sevmiyorum![]() Öğretmenimin ………………………… olmasını isterdim ![]() Büyüdüğüm zaman …………………… olacağım ![]() Annemin bana ……………………… almasını isterdim ![]() Atatürk bizi ………………………… ![]() ![]() mış ![]() Yemek yedikten sonra ………………… yaparız_deriz ![]() En sevdiğim oyuncağım ……………… dır ![]() Ben rüyamda ………………………… gördüm ![]() Ben okula geldiğimde ……………… ![]() diyorum_yapıyorum ![]() Tuvaletten sonra …………………… yapıyoruz ![]() Benim öğretmenim çok ……………… dır |
|
|
|