Apple İbooks 2 Nedir |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Apple İbooks 2 NedirApple iBooks 2 Uygulaması iBooks 2, iBooks Author ve iTunes U Eğitim odaklı bu etkinlikte genel olarak 3 yeni ürüne odaklı birkaç sene içerisinde özellikle lise ve altındaki çocukların eğitim hayatlarını etkileyebilecek derecede önemli bir adım iBooks ve dolayısıyla iBooks 2, sayfalar dolusu denklemleri art arda sıralamayıp, bunları e-ders kitaplarıyla mümkün olduğunca interaktif hale getirmesi Bunu yapmanın yolu da görseller eklemekten geçiyor Apple tanıtım videosunda bir böcek konusu işleyerek bunu gösterdi Böceğin çeşitli bölgelerini seçebiliyor ve bu bölgeler hakkında daha detaylı bilgi alabiliyorsunuz Ayrıca çeşitli ufak detaylar da var; örneğin kelimelerin anlamları gibi Notlar gibi başka özellikler de var, bu sayede çalışma kartları yapabiliyorsunuz Konularla ilgili çok sayıda ufak testte içeriyor iBook ders kitapları Apple ayrıca iBooks Yazarlığı'nı da duyurdu, yani ücretsiz olarak iBook'unuzu yazabilir ve yayınlayabilirsiniz Uygulama ücretsiz fakat ders kitaplarının çoğu ücretli Bu uygulamadan yararlanmak için bir de iPad'inizin olması gerektiğini unutmayın hürriyet |
|