Trafik İle İlgili Şarkılar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Trafik İle İlgili ŞarkılarTrafik Kuralları İle İlgili Şarkılar Trafik Şarkıları Trafik Kuralları İle İlgili Şarkılar TRAFİKTE KURALLARA UYARIM ÇÜNKÜ BEN AKILLI BİR YAYAYIM YOLLARDA HİÇ YÜRÜMEM KALDIRIMDA YÜRÜRÜM IŞIKLARA GELİNCE DURURUM KIRMIZI YANIYORSA BEKLERİM SARI YANINCADA HAZIRLANIRIM EĞER YEŞİL YANARSA YOL TAMAMEN BOŞSA SAKİN ADIMLARLA GEÇERİM EĞER IŞIKLAR YOKSA YOLDA BEN NE YAPACAĞIMI BİLİRİM ÖNCE SOLA BAKARIM SONRA SAĞA BAKARIM TEKRAR SOLA BAKAR GEÇERİM -------------------------------------- TRAFİK LAMBASI Kırmızı yandı dur bekle Sakın acele etme Bak sarı yandı hazır ol! Polise yardımcı ol Bekleme artık çabuk ol Yeşil yandı senin yol ![]() ----------------------------------- TRAFİK Trafiği oyun sandınız hepiniz Kemeri takmayıp bastınız gittiniz Kırmızıda dur dedim Anlamadılar Yeşilde geç dedim Duymadılar Sarı da sakın geçme hazırlan Ama kimseler takmadılar Trafik hayat Gerisi bayat Rap ise spesyal Hip hop da tarz ------------------------------ Trafik Hey trafik Söyle pislik Ne bu kargaşa, ne bu kirlilik Yo yoooo!!! İnsanları öldüren Ezen geçen trafik Çok düzgün kurallar Ama uymayan insanlar Yeşil sarı kırmızı İşte bunlar-bunlar-bunlar Her gün ölen insanlar Ölüm makinesi taşıtlar Mesela bir çocuk sokakta oynuyor Bunu görmeyen adam da ona çarpıyor Çocuğun hali tabii ki hastanelik Bitsin artık bu acımasız trafik -------------------------------------- Yeşilde arabalar Kırmızıda yayalar Dikkatli geçin aman Sarıda tehlike var |
|
|
|