Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitim, mobil, öğrencilere

Öğrencilere Mobil Eğitim

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öğrencilere Mobil Eğitim

Eğitim Cep Telefonuna Taşınıyor

Doğa Koleji ve Turkcell İşbirliği ile Mobil Eğitim Devri Başlıyor Öğrencilerin meslek ve kariyer seçimlerine yardımcı olan, bilim ve sanat dallarında girişimcilik ruhunu destekleyen t-MBA Eğitim Modeline destek verecek proje öğrencilere mesleki gözlem fırsatı da sunuyorÖğrencilerin girişimcilik ruhunu teşvik etmek üzere Doğa Koleji ve Turkcell girişimcilik yarışması düzenleyecek Yarışmada finale kalanlara girişimcilik konusunda danışman desteği verilecek, girişimcilik ekosisteminin de katkılarıyla finalistlerin projeleri de şekillendirilecek

Kolejin Öğrenci Meclisleri ülke çapında ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım kampanyaları düzenleyecek Sosyal medya aracılığı ile ortak yarışma ve projeler değerlendirilecek Bu iş ortaklığı sayesinde önümüzdeki dönemde öğretmenler öğrencilerine mobil telefonlarından eğitim de verecek Öğrencilerine 3D teknolojisini de sunan kolejde, dünyanın her yerine canlı konferans ile erişim imkanı, uydu bağlantısı ve sınıfa uzaktan erişim imkanı da veriliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com