![]() |
Gelir Testine İlişkin Soru Ve Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelir Testine İlişkin Soru Ve CevaplarGelir Testi İle İlgili Soru ve Cevaplar Gelir testi ile alakalı herkesin aklında bir çok soru oluşmakta ![]() Kız çocuğuma gelir testi yaptırmam gerekir mi? Benim kızım 17 yaşında, 13 Ocak 1995 doğumlu, ben çalışmıyorum ve babamdan yetim aylığı aldığım için kızıma bir faydası olmuyor ![]() ![]() ![]() Anne ve babanın herhangi bir sosyal güvencesi yok ise 18 yaşın altındaki çocukların sağlık giderleri devlet tarafından karşılanmaktadır ![]() ![]() Bayan eşin sağlık yardımından yararlanan koca gelir testi yaptıracak mı? Ben devlet memuru bir bayanım ![]() ![]() Eşinizin herhangi bir sosyal güvencesi yok ise sizin üzerinizden sağlık yardımından faydalanmaya devam edecektir ![]() ![]() Bayan öğretmen anne ve babasını sağlık yardımından faydalandırabilir mi? Ben öğretmenim ve annemin ve babamın hiç bir sosyal güvencesi yok ![]() Anne ve baba medeni Kanunun 364 ![]() ![]() ![]() ![]() 18 yaşındaki kızım eşimin sağlık yardımından mı yoksa benim sağlık yardımımdan mı faydalanır? Emekli sandığına tabi özel bir banka emeklisiyim(2008 yılında emekli oldum) ![]() ![]() ![]() ![]() Bu durumda çocuğunuz anne veya babanın sağlık yardımından hangisinden faydalanmak isterse tercihe göre anne veya babanınkinden faydalanabilir ![]() |
![]() |
![]() |
|