Muck Sedanın Söylediği Şarkının Sözleri |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muck Sedanın Söylediği Şarkının SözleriMuck Dizisi Sedanın söylediği şarkı Muck Dizisi 4bölümde Sedanın söylediği şarkı içimde saklısın Kendim ona yolu aşkımın tutkusu İkisi çatıştı kalbim yara oldu Yalnızlık korkusu sardı kalbimi Senle konuştum gücü sende buldum En içten sevgilerimle Leyla gibi Sarıldım ben her aşkıma uçtum gittim Hep aynı son tutkum bizi bitirdi Dedim ona sakın gitme korkup gitti Kendim ona yolu aşkımın tutkusu İkisi çatıştı kalbim yara oldu Yalnızlık korkusu sardı kalbimi Senle konuştum gücü sende buldum Korkumla yüzleştim ben hep sonunda Yalnız kaldım her cefada koştum sana Tanrım ne olur yol göster kalbime Derdim nedir durma haydi söyle söylee Kendim ona yolu aşkımın tutkusu İkisi çatıştı kalbim yara oldu Yalnızlık korkusu sardı kalbimi Senle konuştum gücü sende buldum Sen bir başkasın içimde saklısın Seninle yola çıkmak kendimi anlamak Sen sadıksın hep orda hep varsın Sen farklısın içimde saklısın Saklısın içimde saklısın saklısın Sen bir başkasın içimde saklısın Seninle yola çıkmak kendimi anlamak Sen sadıksın hep orda hep varsın Sen farklısın içimde saklısın |
|