Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başladımı, başvuruları, sbs

Sbs Başvuruları Başladımı

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sbs Başvuruları Başladımı

SBS Başvuruları Başlıyor

SBS Başvuruları Bugün Başlıyor

Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) başvurular bugün başlıyor Adaylar, kılavuza Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinden ulaşabilecek SBS ile Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) 9 Haziran’da yapılacak

İlköğretim 5, 6, 7 sınıflar ile ortaöğretim 9, 10 ve 11 sınıflar için düzenlenen PYBS ise 10 Haziran’da gerçekleştirilecek SBS, PYBS ve Polis Koleji Sınavı ile ilgili tüm iş ve işlemler e-Okul sistemi üzerinden gerçekleştirilecek Sınava girecek öğrenciler, kılavuza TC MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI adreslerinden ulaşabilecek

Başvurular bugünden itibaren 23 Mart’a kadar alınacak Öğrencilerin veya velilerinin SBS e-Başvuru Kılavuzu’nda yer alan bankalara öğrencinin TC Kimlik Numarası’nı belirterek 10 lira sınav ücretini yatırmaları başvuru için yeterli olacak SBS başvurusunu yapan ve PYBS başvurusunda bulunmak isteyen 8 sınıf öğrencilerinin başvuruları ise 12-23 Mart’ta okul müdürlükleri tarafından e-Okul sistemi üzerinden yapılacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com