Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fiyatları, üniversitelerin, özel

Özel Üniversitelerin Fiyatları Ne Kadar

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vakıf Üniversiteleri kayıt ücretleri, Vakıf Üniversitelerinin fiyatı, Özel Üniversitelerin fiyatları

Vakıf üniversitelerinin sadece yıllık eğitim ücretlerini ödeyebilmek için bir ''servet'' sahibi olmak gerekiyor

Vakıf üniversitelerinin çoğunluğu 2011-2012 eğitim-öğretim yılı fiyatlarını ortalama yüzde 7-27 arasında değişen oranlarda artırdı

Öğrencilere paralı eğitim veren vakıf üniversiteleri 2011-2012 eğitim-öğretim ücretlerini ilan etti Buna göre, en fazla fiyat genellikle tıp, diş hekimliği ve eczacılık fakülteleri için belirlenirken, lisans programlarının ücretleri 15-25 bin TL arasında değişiyor

Vakıf üniversitelerinin tıp ve diş hekimliği gibi bölümlerinin yıllık fiyatları 22-43 bin TL arasında değişirken, iki yıllık ön lisans programlarının fiyatları ise daha düşük fiyat aralığında seyrediyor

Çankaya, Atılım, İstanbul 29 Mayıs, Toros üniversiteleri ile Avrupa Meslek Yüksekokulu'nun ücretlerinde ise bu yıl artış olmazken, Ufuk Üniversitesi'nin bazı bölümleri geçen yılki fiyattan belirlendi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com