![]() |
Ahi Evran Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahi Evran Üniversitesi BölümleriAhi Evran Üniversitesi Bölümleri Ahi Evran Üniversitesi bölümleri nelerdir, Ahi Evran Üniversitesi hakkında bilgi Ahi Evran Üniversitesi iletişim bilgileri Ahi Evran Üniversitesi genel özellikleri Adı :Ahi Evran Üniversitesi Şehir :Kırşehir Kuruluş Yılı :2006 web Adresi : Ahi Evran Üniversitesi Toplam Öğrenci Sayısı : 10688 Toplam Akademik Personel : 388 Rektörlük Adresi: Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Terme Cad Kırşehir-Türkiye Yabancı Uyruklu Öğrenci Bürosu : Tel 0 386 211 40 77 Fax 0 386 211 40 79 Eğitim Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Sınıf Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Beden Eğitimi ve Spor YO Fen ve Edebiyat Antropoloji Arkeoloji Biyoloji Coğrafya Tarih Fizik Kimya Matematik Türk Dili ve Edebiyatı İktisadi ve İdari Bilimler İktisat Uluslararası İlişkiler Kamu Yönetimi Ziraat Tarımsal Biyoteknoloji Tarla Bitkileri Yüksekokullar Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon YO Sağlık YO Meslek Yüksekokulları Çiçekdağı MYO Kaman MYO Mucur MYO Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri MYO Enstitüler Fen Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitisü |
![]() |
![]() |
|