|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bölümler, nelerdir, üniversitesindeki |
![]() |
Ankara Üniversitesindeki Bölümler Nelerdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ankara Üniversitesindeki Bölümler NelerdirAnkara Üniversitesindeki Bölümler Ankara Üniversitesindeki bölümler nelerdir Ankara Üniversitesi hakkında bilgi Ankara Üniversitesi iletişim bilgileri Adı : Ankara Üniversitesi Şehir : Ankara Kuruluş Yılı : 1946 Web Adresi : Ankara Üniversitesi Toplam Öğrenci Sayısı : 36766 Toplam Akademik Personel : 3359 Rektörlük Adresi : Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Dögol Cad 06100 Tandoğan Ankara Yabancı Uyruklu Öğrenci Bürosu : Tel: +(90312) 212 25 33 - 215 90 01 (3505) Faks: +(90312) 212 25 34 Dil ve Tarih-Coğrafya Antropoloji Alman Dili ve Edebiyatı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Arap Dili ve Edebiyatı Bulgar Dili ve Edebiyatı Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Fars Dili ve Edebiyatı Fransız Dili ve Edebiyatı Felsefe Bilgi ve Belge Yönetim Coğrafya Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Dilbilim Hindoloji Hititoloji Hungaroloji Halkbilim İtalyan Dili ve Edebiyatı İspanyol Dili ve Edebiyatı İngiliz Dili ve Edebiyatı Japon Dili ve Edebiyatı Klasik Arkeoloji Kore Dili ve Edebiyatı Latin Dili ve Edebiyatı Leh Dili ve Edebiyatı Prehistorya Protohistıra ve Ön Asya Arkeolojisi Psikoloji Rus Dili ve Edebiyatı Sanat Tarihi Sinoloji Sümeroloji Sosyoloji Tarih Tiyatro Türk Dili ve Edebiyatı Urdu Dili ve Edebiyatı Yunan Dili ve Edebiyatı Eğitim Bilimleri Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Okul Öncesi Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Sınıf Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Zihin Engelliler Öğretmenliği İletişim Gazetecilik Halkla İlişkiler ve Tanıtım Radyo, Televizyon ve Sinema Sağlık Bilimleri Beslenme ve Diyetetik Ebelik Hemşirelik Sosyal Hizmetler Sağlık Kurumları Yöneticiliği Çocuk Gelişimi Siyasal Bilgiler Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri İktisat İşletme Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Maliye Uluslararası İlişkiler Ziraat Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Peyzaj Mimarlığı Su Ürünleri Mühendisliği Süt Teknolojisi Tarım Ekonomisi Tarım Makinaları Tarımsal Yapılar ve Sulama Tarla Bitkileri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Zootekni Eczacılık İlahiyat Dünya Dinleri Yaygın Din Öğretimi ve Uygulamaları İlahiyat Mühendislik Bilgisayar Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Fizik Mühendisliği Kimya Mühendisliği Gıda Mühendisliği Jeofizik Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği Fen Astronomi ve Uzay Bilimleri Biyoloji Kimya Fizik İstatistik Matematik Veteriner Fakültesi Tıp Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi Yüksekokullar Beden Eğitimi ve Spor YO Meslek Yüksekokulları Adalet MYO Başkent MYO Beypazarı MYO Elmadağ MYO Kalecik MYO Sağlık Hizmetleri MYO Haymana MYO Enstitüler Adli Tıp Enstitüsü Biyoteknoloji Enstitüsü Eğitim Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü Hepatoloji Enstitüsü Nükleer Bilimler Enstitüsü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Uygulama ve Araştırma Merkezleri Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) Devlet Konservatuarı |
![]() |
![]() |
|