Kahraman Tazeoğlu Bende Kalsın Sözleri |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kahraman Tazeoğlu Bende Kalsın SözleriKahraman Tazeoğlu Bende Kalsın Kahraman Tazeoğlu Bende Kalsın Şiiri Sözleri Yanmamış bir alevin külleri gibiyiz biz seninle Güneşsiz bir sabah , yıldızsız bir geceyiz Söylenen bir şarkıyız sessiz sessiz Yarım kalmış bir hikayenin sonuyuz eksiksiz Çölün ortasında yeşeren küçük bir koruyuz Hiç büyümeyen asırlık fidan gibi , Biz seninle aslında hala çocuğuz Doğduğumuzdan beri aç ve susuzus Oysa yıllardır sevdaya orucuz Şimdi sevmek mi oldu tek suçumuz ? Aşk kırıntısıyla doymak değildi halbuki Koca bir lokma gibi büyümekti arzumuz Ama herşey için , artık çok geç sanırım Mesafelerde girince araya , Anladım ki bu aşk benim zayıf yanım Bir hikayeydi belki kandığım Leyla'ya özenip sende Mecnun aradım Beni sevdiğini sanmıştım Meğer ne çok yanılmışım Öyle yaŞimdi hatırladım Sen sevmeye , ben kaybetmeye korkardım Sen cesareti olmayan bir deli aşıktın Korkak sevdaların aceleci tarafıydın Kim bilir Belki iki günden sıkılır , gitmeye kalkardın Bunun için sevmeleri sana bıraktım Gidişler bende kalsın |
|