![]() |
Facebook İz Bırakan Cümleler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook İz Bırakan Cümlelerİz Bırakan Facebook Cümleleri Facebook İz Bırakan Cümleler İz Bırakan güzel sözler Facebook İz Bırakan Facebook Cümleleri Bir elmanın yarısı biz yarısı bu koskoca dünya ![]() Bir elmanın yarısı biz yarısı insanlarımız ![]() Bir elmenın yarısı sen yarısı ben ikimiz ![]() ![]() ![]() Nazım Hikmet Ran Sen ne kadar susuyorsan, ben o kadar su’suyorum sana Sen ne kadar gülümsüyorsan, ben o kadar saklıyım dudaklarında Sen ne kadar dalıyorsan uzaklara, ben o kadar saklıyım en yakınlarında Sen aşkın en manidar tanımısın hafızamda; Sen ne kadar kırmızıysan, Ben o kadar şarabım işte sana ![]() ![]() ' Deniz Yılmaz Yakut / Se'N' Kadar Kırmızı ![]() ![]() Hep omuzlarına yüklenen görevler için yaşayan, Hep ondan beklenen insan olmaya zorlanan kadın, Yüzü gülse de gözleri ağlayan kadın ![]() Hep yalnız kadın ![]() ![]() ![]() Unutmak zaman ister demiştim, yanılmışım ![]() Zaman değil yürek istiyormuş ![]() ![]() O da sende kaldı ![]() ![]() ![]() Yılmaz Güney Dünyanın en uzun gecesi 21 aralık değil, beni terkettiğin gecedir ![]() ![]() -Bir nedeni yok ![]() ![]() ![]() ' küçük İskender ' Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır ![]() Kadının direncini kıran tek şey hayal ettiği erkeğin boş çıkmasıdır ![]() Paul AUSTER Sen ol da; İster yâr ol, ister yara Lütfun da başım üstüne, kahrın da ![]() ![]() ![]() Şems-i Tebrizi Eş seçmek, kitap seçmeye benzer; iyi tasarlanmış bir kapak ve cilt ilginizi çekebilir ama içeriği sağlam olmadıkça, sonunu getirmek zordur ![]() ![]() ![]() KONFÜÇYÜS ![]() ![]() ![]() Senden ayrılınca anımsadım Dünyanın bu kadar kalabalık olduğunu… Can Yücel Sevmeyi falan değil, yalnızlığı öğren ![]() ![]() Çünkü en çok ona ihtiyacın olacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|