Özge Fışkın Yağmurun Elleri Şarkı Sözleri |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Özge Fışkın Yağmurun Elleri Şarkı SözleriÖzge Fışkın Yağmurun Elleri Özge Fışkın Yağmurun Elleri Şarkı Sözleri Küçücük bir bakışın çözer beni kolayca Küçücük bir bakışın çözer beni kolayca Kenetlenmiş parmaklar gibi Sımsıkı kapanmış olsam Yaprak yaprak açtırırsın ilkyaz nasıl açtırırsa Yaprak yaprak açtırırsın ilkyaz nasıl açtırırsa İlk gülünü gizem dolu hünerli bir dokunuşla Hiç kimsenin yağmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Hiç kimsenin yağmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Bütün güllerden derin bir sesi var gözlerinin Küçücük bir bakışın çözer beni kolayca Küçücük bir bakışın çözer beni kolayca Kenetlenmiş parmaklar gibi Sımsıkı kapanmış olsam Hiç kimsenin yağmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Hiç kimsenin yağmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Bütün güllerden derin bir sesi var gözlerinin Baş edilmez o gergin kırılganlığınla senin Her solukta sonsuzluk ve ölüm Hiç kimsenin yağmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Hiç kimsenin yağmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Bütün güllerden derin bir sesi var gözlerinin Bütün güllerden derin bir sesi var gözlerinin Söz: Edward Estlin Cummings - Barış Pirhasan Müzik: Derya Köroğlu |
|