Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atamaları, bakanlığı, eğitim, ertelendi, milli, yönetici

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Atamaları Ertelendi

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

MEB Yönetici Atamaları Ertelendi

MEB 01022012 tarih ve 5478 sayılı resmi yazılarına istinaden sınav esaslı atama duyurusuna çıkan iller atamaları erteliyor Yönetici atamaları ilk erteleme Çorum ilinden geldiAnadolu Lisesine yönetici atamalarında, kadrosu anadolu olmayan yönetici ve yönetici adaylarının atamalarının yürütmesini durduran Danıştay kararını uygulamayan MEB'in bu kararın uygulanmayacağı noktasında illere gönderdiği resmi yazıya dava açan Eğitim Sen bu yazının yürütmesini durdurmuştu Bunun üzerine MEB illere 01022012 tarih ve 5478 sayılı resmi yazıları ile atamalar konusunda mahkeme kararlarını da ekleyerek resmi bir yazı yollamıştı Bu yazı üzerine yönetici atama duyurusuna çıkan iller atamaları erteliyor İlk erteme Çorum ilinden geldi Diğer illerde ise konuyla ilgili net bir açıklama yokBakanlığın biran önece konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com