Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ediyor, erkekler, ihanet, nasil

Erkekler Neden Ve Nasil İhanet Ediyor

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkekler Neden Ve Nasil İhanet Ediyor

İhanete bakış açım gün geçtikçe sertleşiyor Oldukça dik bir açıyla bakıyorum ve aldatılma hikayelerini duydukça aldatanlardan daha da nefret ediyorum İnsan nasıl aldatır bunu anlamaya çalışıyorum Sadık olmayanların neye göre sadık olmadığını ve neden aldatma ihtiyacı duyduklarını bir türlü idrak edemiyorum

Bizi sırtımızdan vuran ihanet sinsice girdiğinde hayatımıza biz hala eşimizin koynunda uyuyor oluyoruz çoğu zaman Hiçbir şeyden habersiz ona sarılıyoruz O ise bizden hariç başka birine daha sarılıyor Allahım Düşünmek bile insanı üzmeye yeterken yaşamak nasıl da kahreder insanı

İyi de bu erkek milletine rahat batıyor mu da aldatıyorlar ?

Kimisi önemli değil tek gecelikti der savunur kendini

Kimisi aşık olur gözümüzün yaşına bakmadan terkedip ona gider

Kimisi sıkılır aldatır

Kimisi heyecan arar kimi de farklılık

Sonuç hep aynı*

kimi der “elimin kiri ihanet

kimi der “ne münasebet

Bu Gripin’in güzel bir şarkısı Gidenin dostu olmaz Yalnız bu 2 mısra dikkatimi çekti ve çok da hoşuma gitti Ne kadar da doğru sözler Ve uyumlu Aklıma erkekler geldi Ne de olsa ihanet onların elinin kiri bizim alnımızın karası

*

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com