![]() |
Hayat İle İlgili Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayat İle İlgili Güzel SözlerYaşamak İle İlgili Güzel Sözler Yaşam İle İlgili Sözler Yaşamak İle İlgili Güzel Sözler İnsanlar yaşadıkça yaşlandıklarını sanırlar, oysa yaşamadıkça yaşlanırlar ![]() ~ İskoç Atasözü ~ Hayat, yaşantı aramak değil, kendimizi aramaktır ![]() ~ C ![]() Hayatın amacı, yalnızca kendisidir ![]() ~ Goethe ~ Doğum halinde olmayan, ölmekle meşguldür ![]() ~ Bob Dylan ~ Ölmek toplu suçumuzdur, topumuzun cezası ölüm ![]() ~ Can Yücel ~ Cevapların en ciddisi mezardır ![]() ~ Goethe ~ Herkes ölmek için yaşar, düşmek için yükselir ![]() ~ Marlowe ~ Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar! ![]() Ölüm olmasaydı, onu icat etmek zorunda kalırdık ![]() ~ Voltaire ~ Öl ve ol! İşte bunu bilmiyorsan zavallı bir misafirsin karanlık yeryüzünde ![]() ~ Goethe ~ İyi bir insan için yaşam zor, ölüm kolay ![]() ~ Maksim Gorki ~ En çok pişman olduğum şey; pişman olacağım diye yapamadıklarım ve dokunamadıklarımdır ![]() *Gerçek başarı başarısız olma korkusunu yenmektir ![]() *Çimriler çok iyi insanlardır, ölmelerini isteyenler için servet toplarlar ![]() *Bela sürüsüyle gelir ![]() *İş yaşamı her zaman tatlılaştırır ![]() ![]() HUGO) *Kurduğumuz en büyük hapisane içimizdedir ![]() *Bazı insanlar güzel çiçeklere erişmek için uğraşırlarken ayaklarının altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar ![]() *Unutmaya çalıştıklarımız asla unutamadıklarımızdır ![]() *İnsan hayatının dörtte üçünü yapacağı şeyleri istemekle geçirir ![]() *Olmak istediğin insan, yapmak üzere olduğun şeyleri nasıl yapardı? Jim Catcart) *Akıllı olupta dünyanın kahrını çekeceğine;deli ol da dünya senin kahrını çeksin ![]() *Gök yüzündeki yıldızların hepsini isteyemezsin ![]() etmen zaten imkansız) *Gözlerinde bir damla yaş olmak istedim;çünkü ağladığında yanaklarından süzülüp dudaklarını öpmek için ![]() *İnsanda hayallerin yerini anılar almaya başlamışsa, yaşlılık başlamış demektir ![]() *Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyiyorlar ![]() *Öyle adamlar gördüm üstünde elbisesi yok, öyle elbiseler gördüm içinde adam yok ![]() *Para her şeyi yapar diyen adam, para için her şeyi yapan adamdır ![]() (Benjamin Franklin) *Kaplumbağaya dikkat et ![]() ilerleyebilir ![]() |
![]() |
![]() |
|