![]() |
Eğlenceli Msn Nickleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğlenceli Msn NickleriEğlenceli Nickler Eğlenceli Komik Nickler Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır ![]() ![]() Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor ![]() ![]() ![]() Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini Şukalemun, Okalemun koymuş ![]() ![]() ![]() Çevreci kızlarla çıkmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Çok yaratıcıyımdır ![]() ![]() ![]() Eskiden kibirliydim ![]() ![]() ![]() ![]() Gül'ü seven abisine katlanır ![]() Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu ! Hiçbir önyargım yok, bütün insanlardan nefret ediyorum o kadar ![]() ![]() İçerken araba kullanmayın ![]() ![]() ![]() ![]() İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var ![]() ![]() ![]() İthal kotlar kapış kapış, ne jeans milletiz yahu ![]() Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir ![]() ![]() ![]() Adamın biri varmış ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir ![]() ![]() ![]() İçerken araba kullanmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu ! нaтada γapaяıм doğяuda seweяiмde seviℓiяiмde,üzeяiмde üzüℓüяüмde кiмe иe …???!! Okur yazarım üfler gezerim Hayat hoştur,içi boştur,elinde kitaplar koştur Allah koştur Neskafe bile 3ü 1arada ben yalnızım ![]() ![]() ![]() Aşk yaz boşluk bırak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koppp Kopp Kop, Coşş Coşş Coşş, HAYAT Zaten BO$ Yeni Yıl İptal Edildi ![]() ![]() ![]() Oyunu doğru partiye ver Sonra oooy anam oy deme Başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi ![]() ![]() Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım ![]() Benzinlikte sigara içmeyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Bildiğim tek şaşmaz kural bütün kuralların şaştığıdır! Kafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum |
![]() |
![]() |
|