![]() |
Moral Veren Burç Yorumları |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
Moral Veren Burç YorumlarıKOÇ Canim benim ![]() ince, anlayis yumagi duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dunyaya ![]() Bu kadar mi duzgun, bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir ![]() ![]() yuksek insanlarin burcudur ![]() ![]() Insan gibi insan ![]() eksik etmesin ![]() dostlar nasip etsin insallah ![]() canim ![]() ![]() ![]() BOĞA Ayy benim guzeller guzelim ![]() tatlisi, yer gök harikasi, seker mi seker insanlardir ![]() Bal bunlar bal ![]() ![]() sevgili, iyi arkadas, iyi,iyi,iyi, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunlar ![]() ve sizinle de paylasacagim bu gerçegi ![]() boga bir Dunyaya bedeldir" ![]() ![]() ![]() yere göge sigmaz, harikulade Burc gurubudur ![]() İKİZLER Halt etmis sana iki yuzlu diyenler ![]() çekemiyorlar ![]() pratik zekan ![]() ![]() ![]() Seni sekerim ![]() istemez ki ![]() hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir ![]() guzel kafani onlara ![]() sevimlisisin ![]() ![]() YENGEÇ Allah seni yaratti, melekleri niye yaratti ![]() nedir bu zerafet, karizma ![]() ![]() ![]() Bir insan her girdigi ortamda bu kadar ilgi çekmeyi nasil basarir ![]() ![]() Yoksa sen mukemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengec Burcu olsun, esi bir yengec burcu olsun ![]() Sen var ya olmazsa olmazsin ![]() ![]() ![]() ![]() ASLAN Heyt bee ![]() ![]() ![]() devran, mukemmel-i cihan ![]() ![]() aynalarla barisik olan var mi su dunyada ![]() guzelligin simgesi, yer yuzunun gozdesi ![]() ![]() Mumkundur ![]() ![]() gözlerden korusun insallah, emi? BAŞAK Merhametlim benim ![]() sevgi dolu, guzel basagim benim ![]() kibar insan ![]() anlatacak kelime bulamiyorum ![]() bir melek mi? Herkesin iyiligini dusunenen, verici , vefakar basak ![]() temizligin simgesi beyaz guvercin olmaliydi ![]() canim, biz biliyoruz ya yeter ![]() guvercinim benim ![]() ![]() ![]() TERAZİ Hay sana dengesiz diyen o dengesizler ![]() diyeyim Bilmiyorum ki! Yahu sen olmasan varya, su insanoglu soyunda bir eksiklik bir Yitim olurdu ![]() ![]() kral sensin ![]() neden vardir ![]() kabiliyetli, En artili burc sensin ![]() taniyan, megalomandir ![]() vardir? Ben ki sahsi fikrim, senden iyisini bilmem, tanimam, görmem ![]() ![]() ![]() AKREP Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana ![]() gözlerin, gururun, albeninin temel tasi akrep ![]() kadar hayatina hakim, senin kadar yaptigi isin arkasinda durabilen kac kisi kaldi artik ![]() Senin soyunu eksik etmesin ![]() buzlari eritebilen, insana senin için Ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan ![]() fesat diye, onlarin hepsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() açtiracaklar agzimi ![]() kiskançlara ![]() ![]() ![]() ![]() YAY Kainatin bir burcu olsa , kesin yay olurdu ![]() vefakar, dogru durust insan dedikleri sen olsan gerek ![]() Içinde bir tek yay olmayan bir arkadas grubunu, ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben ![]() oldugunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini çekemeyenlerdir ![]() kozmik mucizesisin sen ![]() ![]() Çatlasin çekemeyenlerin ![]() ![]() ![]() OĞLAK Sana inatçi diyorlar diye uzulme ![]() istikrarina giptayla bakip, senin yarin bile edemeyen kisiler ![]() var ![]() ![]() burcu olmak bile, tek basina bir sereftir ![]() burcu olarak dogamamis kadersizler için, oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir ![]() Sen kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin ![]() ![]() ![]() KOVA Hep çevresindekileri dusunen, insancil duygulari fazla gelismis, sevgi dolu kovalar ![]() versin emi? Ayol bu ne vericilik, Bu ne genis bir yurek öyle ![]() bir cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadar önemli ![]() olabilse ![]() BALIK Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisina özel duygusalligini anlayabilecek kapasitede degiller ![]() Muhtesem ve ince fikirli bir insansin ![]() ayrimi yapacak kafa bazilarinda ![]() dusen göz yasini seviyorum, o huzun dolu bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yuregini seviyorum ![]() Kiymetsiz olur bogum bogum bogula insallah ![]() kendini ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|