![]() |
En Komik Özlü Sözler 2012 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Komik Özlü Sözler 2012Eğlenceli Özlü Sözler Eğlenceli Özlü Sözler kısa Hayat sahnesinde bütün yeteneksiz figüranlara bir rol vardir ![]() Herkesin haksiz olmasi senin hakli oldugunu göstermez Sinavlarda adini yazana 50 verilsin ![]() ![]() Gülümseyin çünkü gülümsemek dudaklarin ikinci olarak yaptigi istir ![]() Oturan Boga'ya göre bütün beyazlar cilt hastasiydi Her sey yolundaysa bir seyler kesinlikle gözünüzden kaçmistir ![]() Demokrasilerde istediginizi söyleyip, söylenenleri yaparsiniz! Kimi dertten içer, kimi neseden, ben siseden içiyorum ![]() Düsün ve hepimizi şok et böylece ![]() Rüsvet uluslararasi para birimidir ![]() Baharin günesine, erkegin sevgisine güvenilmez ![]() Aklim basimdan gitti, zaten söyle bir ugramisti ![]() Diskolar Nuh'un gemisi gibidir, damsiz girilmez ![]() Güzellik Allah vergisidir, sivilce de KDV'si ![]() Halktan biri gibi davranma, zaten öylesin Çirkin kadinlara da gülümseyin, sevap kazanirsiniz Arkanizdan konusmak gibi olmasin ama, çekilin de geçelim ![]() Yalan erkek için son siginaktir, kadin için ilk yardim ![]() |
![]() |
![]() |
|