![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Çok komik yaaa gece gece güldürdün helal olsun puslu:))Bu güzel paylaşımın için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() :))) hahaahah:)) hem sondakı resme hemde ana fikre bayıldım doğrusu:) sağol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ergenekon
|
![]() gülmek istedikçe bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
puslu
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ergenekon
|
![]() ahhh sorma, bu yüzden trafiğe çıkmıyorum, bayanlar kaza yapar korkusuyla ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
puslu
|
![]() Alıntı:
:))) ha unutmadan siz hiç mağaza vitrinine çarpan hatta telefonla konuşurken farkına varmadan ters yola giren hatta hızını alamayıp ambulansa arkadan çarpan bir hanım gördünüzmü? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ergenekon
|
![]() konunun ana fikri; "hiç bir kadınla tartışma, asla kazanamazsın, hatta çok zararlı çıkarsın, kadın daima haklıdır," :))) ha unutmadan siz hiç mağaza vitrinine çarpan hatta telefonla konuşurken farkına varmadan ters yola giren hatta hızını alamayıp ambulansa arkadan çarpan bir hanım gördünüzmü? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() erkek gördüm de kadın görmedim hakketten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|