Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beşiktaşlı, düştü, parasının, peşine, yıldız

Beşiktaşlı Yıldız Parasının Peşine Düştü!

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beşiktaşlı Yıldız Parasının Peşine Düştü!

Beşiktaşlı yıldız parasının peşine düştü!

Yılda 27 milyon Euro alan İspanyol yıldız Guti, bu parayı cebine koyup gitmeyi planlıyor

Beşiktaşlı yöneticiler ise, "Sezonun tamamını değil, bu zamana kadarki alacaklarını veririz" dedi Taraflar hafta içinde bir araya gelecek ve Guti'nin durumu netleşecek

BÜYÜK umutlarla transfer edilmesine rağmen bekleneni veremeyen ve Beşiktaş'ta büyük sorun olan Guti, parasını istemek için İstanbul'a geliyor

Geçen hafta mazeretsiz olarak idmana çıkmadığı için yönetimin kendisine ceza vereceğini öğrenen ve ülkesi İspanya'nın yolunu tutan İspanyol futbolcu, bundan böyle siyah beyazlı formayı giymemekte kararlı

Dün sabah yöneticileri telefonla arayan Guti'nin, "Sezon sonuna kadar olan tüm alacaklarımı verin, gideyim Birlikte yapamayacağımız belli Ben kulübü de sizleri de zor durumda bırakmak istemiyorum Sadece hakkım olan parayı istiyorum" dediği öğrenildi

Gözünün ne kaptanlık ne de başka bir şeyde olduğunu da dile getiren İspanyol yıldız, "Carvalhal ile anlaşamadığım ortada Bana sıcak bakmıyor Beşiktaş'ta aradığımı bulamadım Zaten beklenen futbolu da sergileyemiyorum Kimseye herhangi bir kırgınlığım yok Bana anlayış gösterir ve sezon sonuna kadar almam gereken 2 milyon 700 bin Euro'yu verirseniz, başka hiçbir talepte bulunmadan sözleşmemi feshederim" dedi

Hafta içi görüşecekler

Siyah beyazlı yöneticiler ise Guti'ye, böyle bir talebi kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, "Biz sana sezon sonuna kadar olan alacaklarını değil, bu zamana kadar olan paranı veririz Bunun dışında bir ödeme yapmamız söz konusu olmaz" cevabını verdiler

Noter çağrıldı

Beşiktaş yöneticileri ile Guti hafta içinde bir araya gelerek, konuyu çözüme kavuşturmaya çalışacak Bu arada, kendisine verilen ekstra izin süresini de aşarak dünkü antrenmana katılmayan tecrübeli futbolcu için Nevzat Demir Tesisleri'ne noter çağrılıp zabıt tutturulduğu öğrenildi

Sevgilisiyle çok mutlu

BEŞİKTAŞ'taki günleri sayılı olan Guti, yeni sevgilisiyle gününü gün ediyor İspanyol oyuncu 31 yaşındaki Arjantinli Romina Belluscio ile birlikte Tescilli güzel olan Belluscio, geçmişte profesyonel mankenlik yapıyordu

Hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com